Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Gyorsan szeretnék lefogyni!...

R-chee96 kérdése:

Gyorsan szeretnék lefogyni! 12-éves vagyojk,172 cm és 85kg:/ Hogy tudnék gyorsan lefogyni? Mennyit kellene "leadnom", hogy normál súlyom legyen?

Figyelt kérdés
2014. febr. 16. 14:48
 1/4 VWXYZZS ***** válasza:
Durván 30 kilót. Gyorsan nem tudsz és nem is kell lefogynod. Nem egészséges. Kicsit több mint félév alatt tudnád magad rendbe hozni.
2014. febr. 16. 15:33
 2/4 anonim válasza:
ZSÓFIIII!?!? Te vagy?
2014. febr. 16. 18:38
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem:DDDD
2014. febr. 16. 19:11
 4/4 anonim válasza:

nagy súllyal az elején pedig nagyobb a siker.

szerintem az első, hogy hogy főzöl. kevesebb zsír, kevesebb rántás, ennek ezer módja van. és egyesek azt mondják, hogy glután nélkül sokkal könnyebb fogyni, de nekem kell a kenyér. berántani viszont emiatt csak egy kanál kukoricaliszttel szoktam.

a 2., ami bevált nálam úgy-ahogy: tárazz be olyan rágcsákból, amit jobban ehetsz. kockázott főtt répa, savanyúságok az eszegetésigényemet valamennyire kielégítik, és csak nem csoki meg ropi.

ja és még egy: beszereztem rengetegfajta teát - gyümölcsöst is, feketét, zöldet, gyógyot, összesen vagy 25-fajta van, hogy mikor úgy döntök, hogy inkább iszom evés helyett, az ne legyen akkora bünti.

még egy sűrítős tipp: rántás/habarás helyett lehet joghurt, tejszín vagy tojássárgája, ezek elég jók. tejföl helyett amúgy több, mint 5 éve csak joghurtot veszek. az ára miatt is.

2014. febr. 19. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!