Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék lefogyni 30 nap...

Hogyan tudnék lefogyni 30 nap alatt 5 kilót?

Figyelt kérdés
12 éves vagyok 147 cm és 39 kg. Muszáj lenne lefogynom mert így nem érzem jól magam a bőrömben! ;(

2014. febr. 12. 12:53
 1/6 anonim ***** válasza:

Hülye vagy kislányom. 12 évesen nem kell fogyóznod. 39 kilósan meg inkább híznod kellene nem fogynod.

De remélem, hogy az egész kérdés egy nagy kamu.

Menj vissza inkább órára, és figyel arra, amit a tanárnéni mond.

2014. febr. 12. 13:00
 2/6 anonim válasza:
Kamu
2014. febr. 12. 13:31
 3/6 A kérdező kommentje:
Miért lenne kamu?
2014. febr. 12. 13:32
 4/6 Lienah válasza:

Jézus, minek akarsz fogyni??? 147cm-hez tökéletes a 39kg!!! Főleg 12évesen.

Amúgy nemhinném, hogy heti 0,5kg-nál lehetne többet fogyni (vagy csak ha valami súlyos bajod van). Így ha a 0,5-t felszorzod mondjuk 4-el (cirka annyi egy hónap) akkor is "csak" 2kg menne le.

Jah igen és minél kevesebb rajtad a zsír (márpedig rajtad kb egy dkg sem lehet), annál nehezebben és lassabban lehet fogyni.

Szerintem csinálhatsz akármit: fogyó, torna, fotoszintetizálás... akkor se fog menni...

Lehet inkább meg kéne barátkoznod MAGADDAL.

2014. febr. 12. 13:33
 5/6 A kérdező kommentje:
Szerintem menne mert már egy hete beteg vagyok. Így is lefogytam már 1 kilót. (De még szeretnék)
2014. febr. 12. 13:42
 6/6 anonim válasza:
Hányszor írod még ki a kérdésed? Még most kezdtem el olvasgatni a friss dolgokat itt, de máris 3 kérdésnél felismertem, hogy te írtad.
2014. febr. 12. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!