Szerintetek így sikerülne pár kilót lefogyni?
18 éves leszek a nyáron, még gimnáziumba járok, és egy nagyon kis városban élek Budapesttől kb. 320-330 km-re. Nincsen lehetőségem edzőterembe járni stb., és a suli mellett nem is tudnám ezt csinálni.
Az lenne a kérdésem,hogy szerintetek a suliba a szendvicsek helyett milyen kaját tudnék vinni ? Minden nap háromnegyed 8-tól 4-ig vagyok, szóval muszáj valamit ennem. Nagyobb súlyfelesleggel küzdök, nyárig mindenképpen szeretnék jópár kilótól megszabadulni,hogy a szünetben elkezdhessek edzeni,valamit sportolni, mert nem szeretnék a szalagavatómon Tankaranka lenni. :\ :D
Minden álmom,hogy sikerüljön lefogynom és a sport, az egészséges életmód az életem részéve váljon.
Sokan ajánlották a rizs+csirke párosítást, de a suliba elég furcsán néznének rám ha szünetekben csak pakolnám elő a kis dobozokat.
Szerintetek valamennyire jó megoldás lenne ha tízóraira valamilyen táplálék kiegészítőből készült turmixot vinnék?
Vagy reggeli pl. banánturmixot innék és akkor suliba valami szendvics?
Szia en nagyon szivesen segitek neked:)
Eloszor is ha kisvarosban laksz es nyugodt kornyek siman elmehetsz futni :) ajanlom,hogy futashoz tekerd be a hasad derekad a combod vagy az epp problemas teruletet folpakkal es igy konnyebben fogsz fogyni:) 30-40 perc futas a legjobb a lenyeg,hogy probalj meg nem meg allni ha ez elinte nem sikerul ne keresegj mert hozza fogsz szokni!!futas utan 200 haspres illetve ha gyorsabban szeretnel fogyni/szallkasodni szerezz be egy fel kg-s labsulyt es azzal csinalj gyakorlatokat(interneten rengeteget talalsz)
Suliba nyugodtan vihetsz szendvicset teljes kiorlesu kenyerbol..feldobhatod salatabal zoldseggekkel es valami sovany felvagoztal :)) tizoraira es uzsonnara mindenkepp egyel valami gyumolcsot zoldseget. Innivaloban pedig csakks viz!!!! Viz viz viz..furan hangzik es nehez hozzaszokni de a bikiniszezonban hidd el halas leszel ezert a tanacsert es sokkal egeszsegesebb mint a sok cukros udito.OLyan nincs,hogy nem tudsz tole megvalni ezt felejtsd el!!!!!! Nem ertem miert lenne erdekes ha az ebeded elovenned a suliba..azt eszel amit akarsz es azt viszel amit akarsz..:) fontos lenne pedig,hogy megebedelj..reggelire ajanlom a zabkasat nezz szet itt gyakorin ki mennyi felekeppen csinalja es fillerekbol megvan :) joghurtokbol egyel inkabb natur joghurtokat ha nem szereted vagj bele gyumolcsot es ha lehet este hat utan ne egyel !!:)
Remelem tudtam segiteni es ne feledd. Barmit ehetsz mertekkel es a megfelelo idoben..pl a nagy szelet pizzanak ne este 11kor ulj nekii :) nagyon sok sikert neked megtudod csinalni!!:)
Nagyon szépen köszönöm a segítséget.
Igazából reggelizni szoktam egy szendvicset és suliba tízóraira szoktam vinni. Korpás,magvas vagy barna kenyérből, csirke-vagy pulykamell sonkával. Ha hazajövök a suliból eszek valami főtt kaját de utána már nem eszek,este sem. Csak szénsavmentes ásványvízet iszok már évek óta, illetve gyalog és bicajjal járok suliba.
A futást nem igazán bírom, ezért szeretnék most nyárig fogyni kb. 5-10 kilót,h megkönnyítse a futást, mert 10 perc után kifulladok és az izületeknek sem tesz túl jót. :\
A sok tanulás miatt hétköznap ilyenekre nincsen időm, tudom,h kifogásnak hangzik de muszáj egy 4-es átlagot tartanom+ nyelvvizsgára készülök és emelt magyar érettségit csinálok majd, amire már most fakt van+ a különórák :(
A nyáron ezeknek a nagy részétől megszabadulok és minden nap elfogok járni futni ill. itthon valami cardio edzést szeretnék majd végezni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!