Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen mozgással, edzéssel...

Milyen mozgással, edzéssel lehet kicsi a hasam?

Figyelt kérdés
14/L 66 kg vagyok..Elég nagy hasam van.. Egy hete kezdtem fogyókúrázni. Megfelelően étkezem, heti 5x 35-40 percet szobabiciklizek (ezt majd idővel növelni fogom), valamint súlyzózok, és felülésezek..De a felülés és hasprés nagyon nem megy, lefáraszt, fáj. Tudom ez normális de nagyon nem bírom..Nincs valami más technika, vagy valami edzőtermi gép ami nagyobb részben, vagy csak kifejezetten a hasra van? Bármilyen videó ami nem annyira megterhelő, de kisebb lesz tőle a hasam. Előre is köszönöm.

2014. febr. 23. 17:20
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nem értetted a válaszomat! Én nem azt írtam, hogy a személyi edző azt mondta hogy kenyeret és párizsit egyek, nem! Én azt írtam hogy az szerint PRÓBÁLOK enni.. Ő is azt mondta hogy sok zöldség és hús, persze, eszem is. De nem baj ha reggelire egy szelet kenyeret meg eszek....És az új generációról beszélsz igen, és egy 14 évessel vitatkozol..aranyos :)
2014. febr. 23. 20:11
 12/14 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Ne írj ennek a tahónak, csak a saját igazi érdekli semmi más. Majd beteg lesz a sok paleotól ;)
2014. febr. 23. 20:24
 13/14 anonim ***** válasza:
26%

Egy 14 évessel vitatkozni és tanítani a legfontosabb dolog amit ma tenni lehet.

Ha titeket tönkretesznek (divatipar, betegségokozó táplálkozás, nyugati orvoslás - gyógyszerek) akkor az emberiség jövőjét veszik el.

Számomra fontos egy fiatallal való beszélgetés. Egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy mikor lesz változás a világban, mikor lesz jobb az élet.

De az biztos, hogy sok okos, nyitott elméjű és szabad gondolkodású ember kell hozzá.

Ehhez pedig van, hogy egy 14 évessel kell vitatkozni. Te vagy a jövő, mindennél fontosabb hogy te mit-hogyan gondolsz, mit teszel, hogyan fogsz élni.

2014. febr. 23. 20:25
 14/14 anonim ***** válasza:

csak egy megjegyzés a vízhez. (a második vagyok, egyébként).

én egész életemben vizet ittam, cukros, szénsavas üdítőt csak alkalmakkor, kb. mint az alkoholt (értsd, szülinap, karácsony, szóval évente kb. két-három alkalommal), nem is igazán szeretem őket.mégse volt soha lapos hasam...ez önmagában nem elég, persze, ha nálad alap, hiogy mindennap megiszol három pohár kólát, azt hagyd el.

2014. febr. 23. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!