Milyen mozgással, edzéssel lehet kicsi a hasam?
Egy 14 évessel vitatkozni és tanítani a legfontosabb dolog amit ma tenni lehet.
Ha titeket tönkretesznek (divatipar, betegségokozó táplálkozás, nyugati orvoslás - gyógyszerek) akkor az emberiség jövőjét veszik el.
Számomra fontos egy fiatallal való beszélgetés. Egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy mikor lesz változás a világban, mikor lesz jobb az élet.
De az biztos, hogy sok okos, nyitott elméjű és szabad gondolkodású ember kell hozzá.
Ehhez pedig van, hogy egy 14 évessel kell vitatkozni. Te vagy a jövő, mindennél fontosabb hogy te mit-hogyan gondolsz, mit teszel, hogyan fogsz élni.
csak egy megjegyzés a vízhez. (a második vagyok, egyébként).
én egész életemben vizet ittam, cukros, szénsavas üdítőt csak alkalmakkor, kb. mint az alkoholt (értsd, szülinap, karácsony, szóval évente kb. két-három alkalommal), nem is igazán szeretem őket.mégse volt soha lapos hasam...ez önmagában nem elég, persze, ha nálad alap, hiogy mindennap megiszol három pohár kólát, azt hagyd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!