Milyen mozgással és tornagyakorlatokkal, illetve milyen diétával tudnék 32 kg-ot leadni?
18 éves vagyok és mivel vegetáriánus vagyok, nem eszem húst. Nehezen találok olyan diétát ami nem hangsúlyozza ki a csirkehúst és a halat.
Egy netes kalkulátorral kiszámoltam:
testzsír százalék: 49%
zsírtömeg: 44 kg
zsírmentes testtömeg: 47 kg
leadható zsírtömeg: 32 kg
ha van tanácsotok, módszeretek amivel tudtok segíteni kérlek írjatok. Ha valaki esetleg átment már ekkora fogyáson, annak a tanácsát is szívesen venném.
És a zöld tea valóban tudna segíteni?
32kgot kb egy év alatt fogsz tudni úgy lefogyni, hogy lenn is maradjon. Magát a súlyt előbb is el lehet érni, de még vagy három hónapig akkor stabilizáló kúrát kell tartani.
Azokat a kalkulátorokat meg nem tudom, hogy sikerült használni, mert testzsírt eléggé nehéz online megnézni.... Legtöbbször speciális műszerek kellenek hozzá...
Hány éves vagy, hány kiló, hány centi és mekkora a csuklód körmérete?
A zöld tea valóban segít de csak cukor nélkül. Napi 1 liter + 1,5 liter víz máris sokat segítene szerintem.
Ezen felül meg csak az alapokat tudom hajtogatni: tornázz, ne egyél sok cukrot, kerüld a krumplit és a kenyeret etc.
köszönöm
azt nem én csináltam csak keresgéltem és találtam és mivel pont ilyen gondom van nekem is gondoltam követem azt amit ő csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!