Ki kezdte idén a fogyókúrát/életmódváltást? Hogy álltok? Mi a cél? Honnan indultatok?
Én január 7-én kezdtem. 160 cm, 67 kilóval. 31 éves, 1 gyerekes nő vagyok.
Most 62,5-nél tartok. 54 a cél :-)
Én január 4-én kezdtem.
156 cm, 65 kilóval. Most vagyok 58-59 kg. Kb még 10 kilót szeretnék fogyni.
Sziasztok!
Gratulálok az eddigi eredményekhez.
Ha jól látom mind lányok/nők vagyunk.
Esetleg ha van kedvetek időnként kiemelem a kérdést, és megbeszélhetjük ki hol tart éppen.
Vagy ha valakinek kezd alábbhagyni a lelkesedése, stagnál a fogyása bátoríthatjuk is egymást.
Én is január 7.én kezdtem, 77 kilóval:( Ma 72 voltam. Nem olyan sok, de én ennek is örülök, mert 2 hét kimaradt diétából és mozgásból, mert el voltam utazva.
60 kiló az álmosúly, jó neked, hogy már megvan:)
Január 3-án kezdtem.
Akkor 111 kg voltaam és 170 cm most 102-103 kg közt mozgok. Javarészt mozgással és nasi elhagyással értem ezt el. persze ennek van előzménye tavaly nyár közepe óta mozgok rendesen javarészt sétából álltak ezek, igazából nem fogyás volt a cél 123 kilóról indultam és akkor decemberbe amikor poénból ráálltam a mérlegre ledöbbentem amikor azt láttam hogy 112 kiló vagyok.
Eddig ahogy elnézem én vagyok itt az egyetlen férfi.
Nos álomsúly célom nincs ezzel még, egyenlőre az a terv hogy lemenjek 100 kiló alá tartósan tehát 97-98 kiló közt legyek, aztán meglátom.
22/F
február 17.én kezdtem el. 175 centivel. a súlyomat le se írom....gondolhatod hány kiló vagyok.
Az az álmom hogy hatossal kezdődjek:D szóval 69 kiló a cél.
A héten leszek 28 éves. Talán ezért jött a végső elhatározás... A 30. szülinapomra szeretném mindenképpen elérni a célt. Az 2 év.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!