Fogyókúrázók és testépítők? Nálatok, hogy fogadta a család az életmódváltást? Főleg fiatalabban vannak itt akik kérdezni szoktak, és elsősorban hozzájuk szól a kérdés aki anyuval/apuval lakik?
pl mindennap rizs-csmell-ezt nálatok hogyan tolerálják, hogy mindennap külön főzni, külön vásárolni
nálam nagyon rosszul megy a dolog, mit lehet ilyenkor tenni
még a súlyzóm is elkell dugni az ágy alá, hogy ne vegyék észre, mert szólnának vagy nevetnének rajtam
ettem zabkását erre apu megszólalt, hogy régen a lovak ettem zabot arra kér hogy majd az éjjel ne nyerítsek
ezek nekem rosszul esnek, mit lehet ilyenkor tennI/mondani
Amúgy meg: http://www.youtube.com/watch?v=NyB5Wm-IzTE
Gondolj arra, mekkora szívességet teszel magadnak ezzel, illetve világosítsd fel őket a táplálkozásod pozitív hatásairól.
Nem eszem se rizst, se zabot, hizlalnak, tömény CH.
Amúgy mióta látják az eredményt senkinek egy szava nincs, max a nagyiknak, hogy jaj egyél még. :D (Fogytam, 17 kilót eddig)
Én eszek zabot, szerintem annyira nem hízlal, mert nagyon kevés is elég ahhoz, hogy eltelítsen, és utána órákig nem vagyok éhes. Biztosan nem a legjobb kaja, de nekem pl reggelire ez vált be a legjobban.
Nekem normálisan fogadták, főleg, hogy a tesómmal közösen kezdtünk el fogyózni. Mondjuk én nem várnám el, hogy külön főzzenek nekem - nem is lenne pofám ilyet kérni. Ha enni akarok, csinálok magamnak kaját. Valamint nem eszek naponta csirkemellet, nem vagyok milliomos. Eddig is csak ezt a húst voltam "hajlandó" megenni, szóval ez nem újdonság. Zöldség, gyümi mindig van itthon egyébként is, most kicsivel több.
Az viszont elég gáz, hogy téged cikiznek emiatt:/ Gondolom, a családod távol állnak az egészségmániás, testtudatos emberektől. Ez a súlyzó-dugdosás is elég kiakasztó, meg a zabos beszólása apukádnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!