14 évesen mivel tudnék a legkönnyebben lefogyni? Jelenleg 90kg és 179 cm vagyok.
nekem a 90 napos vált be... nem tartottam be valami nagyon, mégis másfél hónap alatt lement rólam 9 kg, pedig én igazán nehezen fogyok...
14/L
21:11-es vagyok még mindig
biztatni tudlak csak...
hajrá! 90 napossal menni fog. az úgy átalakítja az anyagcserét, hogy utána nem is hízol vissza sokat..
1-es vagyok!
Vegigcsinaltam a 90 naposat 6 kg ment le vele.
Utanna 8 jott vissza pedig nem ettem sokat.
Hmm... minden fogyni kívánónak tudom ajánlani a vízhajtó teákat. Kicsit ütős, de a hízás tuti-biztosan megáll, és fogyó-hold esetén (amikor amúgy is kevesebbet eszik az ember) biztosan fogysz is.
Egyébként sok mindentől függ a jó fogyókúra. Teljesen egyéni minden tartósan lefogyott ember története, épp ezért hangsúlyoznám mindenek előtt a helyes én-értékelést. A többi már csak módszer és idő kérdése.
Én neked szurkolok!^^
Sovány húsok, zöldségek, gyümölcsök, ami csak belédfér. Semmi tészta, kenyér, tejtermék, csoki. Egy-két hét próbát megér ez a táplálkozás. Mozgásforma: tánc, tánc, tánc !
Tanulj tánclépéseket, ha tudod már, akkor imádod csinálni. Ez akkora örömforrás, hogy felülírja az éhségérzetet is. Mindent bele !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!