Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit szóltok ehhez a fantasztik...

Mit szóltok ehhez a fantasztikus átalakuláshoz? (KÉPPEL)

Figyelt kérdés

[link]

Van videója is a nőnek:

http://www.youtube.com/watch?v=rPAwOE0E-W4

Egyszerűen elképesztő, amit ő véghez vitt. Olyan jó lenne, ha nekem is ennyi akaraterőm lenne. A kaját szépen be tudom tartani már kb 2 hónapja, de a mozgásra még mindig nehezen veszem rá magam, átlagban heti 2x mozgok (aerob). Én is szeretnék ilyen szép alakot, de szerintem ehhez nagyon komoly súlyzós edzéseket kell végezni.

2014. febr. 22. 16:55
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Én nem tudom elítélni, mert megcsináltatta a melleit, hiszen sokat fogyott, szoptatott egy kisbabát. Ennek nyoma marad egy nő mellein, és ha jobban érzi magát a műtéttől, akkor tegye.
2014. febr. 23. 08:54
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem elítélem, szíve-joga ez tenni, viszont nem tartom példaértékűnek, mert azt sugallja az előtte-utána képével, hogy "nézd csak, ekkora körtéből is lehet csinos, arányos homokóra!". Meg egy frászt! Szike nélkül soha a büdös életben!

Ahhoz hogy ilyen testzsírszázalékot érjen el, nem csak hogy kicsire, de ténylegesen semmire kell apasztania a mellét egy ilyen alkatú nőnek.

Sok munkát fektetett be, ezt nem vitatom, de számomra nem követendő példa.

Sokkal szívesebben nézegetem olyan "fitneszguruk" honlapját és gyakorlatait, akik nem mentek el idáig, megmaradt a körtékre jellemző szép nőies csípőjük amellett, hogy tetőtől-talpig izmosak, feszesek, és a mellüket sem csináltatták meg.

2014. febr. 23. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!