Mit szóltok ehhez a fantasztikus átalakuláshoz? (KÉPPEL)
Van videója is a nőnek:
http://www.youtube.com/watch?v=rPAwOE0E-W4
Egyszerűen elképesztő, amit ő véghez vitt. Olyan jó lenne, ha nekem is ennyi akaraterőm lenne. A kaját szépen be tudom tartani már kb 2 hónapja, de a mozgásra még mindig nehezen veszem rá magam, átlagban heti 2x mozgok (aerob). Én is szeretnék ilyen szép alakot, de szerintem ehhez nagyon komoly súlyzós edzéseket kell végezni.
Hát én csak gratulálni tudok neki, és irigylem, hogy tudta hogyan kell ezt csinálni. Nagyon szexi alakja lett, szeretnék énis ennyire izmos lenni.:)
De a melle nem igazi, vagy genetikai csoda.:D
Az tény és való hogy megérdemli ezt a kinézetet amit elért, mert van akaratereje és türelme.
Sokaknál csak fellángolás az életmód váltás, de nem szokott ez olyan sokáig eltartani.
Magamról beszélve én évekig szenvedtem ezzel de mindig feladtam.
Viszont tavaly nyáron többet mozogtam séta jó sok meg minden és ledobtam közel 10 kilót, majd ezt tovább vittem, edzeni kezdtem, odafigyelek a kajámra és megint leugrott 7 kiló már január óta.
Igaz még nincs igazán látszata a dolognak de szépen haladok és igyekszem nem feladni.
Ennek a lánynak meg csak gratulálni tudok hogy ilyen kitartóan küzdött az álomalakjáért. Minden elismerésem neki!
Az teljesen reális.Hihetetlen mennyire eltud tunyulni egy ember és akaraterővel mennyire átalakulhat!
Csak az odavezető út is nehéz és megtartani is az.Ehhez egy életen át tartó életmódváltás kell.
A mai embernek ez kivitelezhető?
Hát a mai emberek inkább bezabálnak, és élvezik az ízeket.:)
Megelégszenek mondjuk egy nem elhízott testtel, és ennyi.
Én ehhez csak annyit tudok hozzátenni, hogy ha így néznék ki, bármilyen kajáról lemondanék, mert ez mindennél finomabb lenne.:D
Bár igen... ha könnyű lenne, mindenki jól nézne ki.:)
Szép, szép, de nekem hitelesebb lenne, ha nem csináltatta volna meg a mellét.
Az érdekelt volna, hogy mennyi maradt, mire lefogyott.
A csípője az zsírleszívással lett ilyen az hétszentség.
Tapasztalat,2,5-évnél tartok,helyes étkezés és edzés,nálam sem feltűnő,de látszik,-nincs így "lefaragva",a mell meg igen is lefogy a hassal együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!