Reggelire és vacsorára mit kéne enni?
A kérdést azért írtam ki, mert az esetek 90%-ban csak az ebédről esik szó, miközben a fent említett két étkezés is fontos.
Mit érdemes készíteni/venni, hogy a reggeli és a vacsora is fogyókúrás legyen? (és lehetőleg gyorsan elkészíthető?)
Rengeteg lehetőség van, s persze számít az egyéni ízlés és az étrend.
Én pl. ma teljesen jó reggelit ettem, hagymás rántottát nyers zöldségekkel (kivételesen saláta formájában, máskor csak mellévágok párfélét) :) De magropogóst is szoktam, néha pedig zsírtejet, bár az már inkább ebéd és uzsonna nálam, persze nem egyedül.
Az én esetemben az a fogyókúrás, amiben viszonylag kevés szénhidrát van (de ez sosem tart vissza a zöldségételektől, azok jók :)) s minél több zsír. Van, amikor sütit reggelizek (ami jobbára olajos magokból és tojásból áll), az se rossz, csak így is rengeteg édességet eszem, igyekszem legalább reggel nem :P De amíg alig van benne szénhidrát, s jóféle anyagokból áll, abban sem látok rosszat. A normál ételeim és a sütijeim sokszor nagyon közel állnak egymáshoz, néha teljesen egybeesnek, éppcsak az eredmény finom édes és sütis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!