Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Így mennyi kilot fogyhatok le...

Így mennyi kilot fogyhatok le egy hónap alatt?

Figyelt kérdés

Tudom, h. teljesen egészségtelen amit csinálok, de SEMMI más nem váltotta be a hozzáfűzött reményeimet:) "naponta tornázom: most kezdtem előről, 15 perccel és napi 10 perccel emelem. "Hasizom"(sztem nekem nincs is:)))) guggolás, kitörés, vádli stb, ilyen gyakorlatokat végzek. a lehető legnagyobb számban.

Nem igazán eszem, du. 2körül szoktam enni soksok fini zöldséget:) meg heti 1*kb vmi szalámit, ill fehrhúst.

Sok folyadékot próbálok inni. Ennyi amit a sikeres súlyleadás eléréséért teszek.

Így kb mennyi éghet le rólam 1hónap alatt? (nem egyhónaposra tervezem a fogyót, csak nagyon szeretnék vmi eredményt tudni h., mire számíthatok ( a gyomortönkremenetelen kívül).

Kérlek szépen válaszoljatok:)

Másodszorra fogyózom, első alkalommal 20-25kg fogytam, de egy nem kis trauma után visszaszedtem u.annyit.

Most lett elegem abból h. a gyönyörű nadrágjaim, szép felsőim porosodnak a szekrényemben.

Köszönöm előre a válaszaitokat előre is:)

18/L. 160cm/!!!!!85!!!!!! kg.

2009. dec. 10. 16:22
 1/10 anonim ***** válasza:
na szívesen veled tartanék!!!!!!!!!! Szintén 18/168cm/82kg privát?
2009. dec. 10. 18:13
 2/10 anonim ***** válasza:
Bocsi és szintén lány ezt elfelejtettem kiírni! Ha gondolod írd meg az msn címedet és bátoríthatnánk egymást!
2009. dec. 10. 18:15
 3/10 anonim ***** válasza:
én is pont hasonlót akarok,14/l
2009. dec. 10. 19:45
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok egyedül akk, látom:) Lányok írjatok rám privit:) Beszélgetünk meg msn címet:)
2009. dec. 10. 21:24
 5/10 anonim ***** válasza:

Én is most kezdtem bele ismét intenzíven a fogyóba. Már 2,5 éve nem vacsizok és vigyázok mit eszek emellett mozogtam de pár hónapja visszaszedtem pár kg-ot egy gyógyszer miatt. Nagyon szeretnék fogyni, csak nálam sem épp a legkönnyebben indul meg ez a folyamat sajnos.. Én 18 éves vok és 168/76

Én is szivesen beszélgetnék veletek! Hátha tudunk egymásnak vmi jó tanácsot adni!:)

2009. dec. 11. 08:50
 6/10 anonim ***** válasza:
Én is majdnem így csináltam leadtam már 13kg-t most megint el akarom kezdeni 160cm/70kg:/ adhatnál még tippet:) 16L
2009. dec. 11. 18:29
 7/10 anonim ***** válasza:

tudom h nem helyesbítést akarsz, de reggelire nem kéne valami? Csak azért, mert tudod, minnél később eszel, annál rosszabb. Szóval én a helyedben reggelire is ennél valami "finom" gyümölcsöt. Pl almát (na az tényleg nem hízlal semennyire :))

sajnos fogalmam sincs mennyit fogyhatsz, de biztos nagyon hatásos :) én még mindig hiszek a koplalás erejében :D (csak az a kérdés, hogy hogy lehet megtartani a súlyt??)

amúgy próbáltad már az ebéd után nem-evést? mert nekem meg az vált be nagyon.

egy sorstársad: 18/L (aki négy hónap alatt 80-ról 68-ra fogyott ^^)

Ja és nem hiszek a gyomortönkremenetelben :D

2009. dec. 12. 11:30
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat:)

Gratula a sikeres fogyózóknak:)

És hát a reggeli gyümölcs evésben van vmi:) legalább nem szédelegve indul majd a napom:)

Köszönöm nektek:)

2009. dec. 14. 10:29
 9/10 anonim ***** válasza:

Megkérdezhetem hány éves vagy? Jólenne msnen beszni,h kicsit oktass ha megtennéd:) 16éves lány vagyok,nem sok sújfelesleggel...jó.mi számít nemsoknak...kb 10kg.

Irj ha esetleg úgy döntenél hogy megadod az msn címed. Csinálhatnánk 2en.

:))

2009. dec. 22. 09:32
 10/10 anonim ***** válasza:
jajj jó.Már észrevettem az adatokat...bocsíí.:$:)
2009. dec. 22. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!