Vastag a bokám. Mivel lehet ledolgozni?
Figyelt kérdés
2008. júl. 20. 23:48
1/6 anonim válasza:
Na ez engem is érdekel mert nekem is vastag és már herótom van tőle!
2/6 anonim válasza:
Nem lehet, hogy inkább a csontotok vastag? Bokán a legritkább esetben van zsír... ha meg van, akkor futás. Szó szerint.
3/6 anonim válasza:
Vastag a bokám nemtudom ezek után,hogy rám néz-e valaki még
Ó-Ó-Ó nem vagyok James és nem vagyok Bond....SÁLÁLÁLÁÁÁ XDXD
4/6 anonim válasza:
A vastag boka elsősorban lehet genetikai okok miatt vastag csontozat, erös bokaszalagok miatt. De okozhatja vizesedés is. Próbálj meg kevesebb sót fogyasztani és diétázni ha súlyfelesleged van.
5/6 anonim válasza:
Ez genetikailag öröklődik. Ha vizes (ami gyakori) akkor az orvosod ír fel vízhajtót. Ezt úgy tudod ellenőrizni, hogy ha az újjadat rányomod pár másodpercre és utána elveszed, akkor fehér marad a bőröd egy ideig. De ha meglátszik a zokni nyoma amikor leveszed, az is gyanús.
Csontot lefaragni pedig nem lehet.
6/6 anonim válasza:
Sajnos genetika.Nekem is vastag a bokám és a vádlim is.A futás nagyon jó,de a legjobb szerintem a spinning.Az garantáltan használ,nekem egy hónap után látszott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!