Akik koplalással fogytak, mennyit, mennyi idő alatt és milyen lett a bőrük? (Közvéleménykutatás. )
Figyelt kérdés
Mielőtt még jönnének a kommentek nem, nem akarok koplalni, csak egyszerűen tudni szeretném, hogy milyen lett azoknak az embereknek a bőrük, és mennyi idő alatt mennyire fogytak le?:) (Tényleg nem szeretnék koplalni!)2014. febr. 16. 19:13
1/7 anonim válasza:
Plötty. Még jó 6 évvel ezelőtt, buta kis 14 évesként folytam le így, köbö semmi kaja, jó kis étkezési zavar, napi 500 kcal, szép kis skinny fat lányka lettem. Csodálkoztam, miért nem tetszem magamnak.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat!:)
2014. febr. 16. 20:21
3/7 anonim válasza:
en regebben egy hetig koplaltam (csak addig birtam:D ) es lement 3kg , tobben megjegyeztek hogy mennyit fogytam:)) boromnek semmi baja, mostanaban rendesen eszem, es szerencsemre nem jott vissza az a 3kg:)
4/7 A kérdező kommentje:
értem, köszi!:)
2014. febr. 17. 21:12
5/7 anonim válasza:
Én összesen 12 kilót dobtam le éhezéssel, koplalással. Semmi baja nem lett a bőrömnek. Bár 65 kilóról mentem le 53-ra és 175 centi vagyok (elkapott a modellkedés láz) de egyébként volt, hogy 72 kiló voltam még 17 évesen, akkor fogyóztam először lementem olyan 59-re szintén éhezéssel és utána abbahagytam és visszamentem 65-re mert az az alap súlyom. 19/L
6/7 anonim válasza:
Ja és mindkettő 6 hét volt. No sport.
7/7 anonim válasza:
6 hét alatt 12 kilo ?! megkerdezhetem mit ettél? Nekem 15-20 kilot kellene leadnom , mar v 1000 diétát kipróbáltam, eredménytelenül, nekem csak az használ ha tényleg nem eszem semmit, még a levegő is hizlal! Te h birtad ki h nem ettel szinte semmit?koszonom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!