Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek fogynom kéne és...

Szerintetek fogynom kéne és ha igen mennyit?

Figyelt kérdés
160cm 37 kg.Sokak szerint nem vagyok kövér de azért megkérdezlek titket.Arányos 160cm-hez 37kg még általánosba járok.
2009. dec. 9. 15:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Wow.Szerintem semmiképp nem kell fogynod,mert az már nagyon kevés lenne.Azért irigyellek,biztos csini vagy,bár én lennék ennyi.Ha megkérdezhetem:Sportolsz valamit?Szóval fogyni semennyit se akarj,nem kell ilyenekkel foglalkoznod.egyél,egészségesen+sportolj akkor soha nem lesz gondod a súlyoddal.Ne kezdj el fiatalon fogyózáson gondolkodni,főleg ha semmi szükséged rá,ne juss oda ahova én.

Egy ana

2009. dec. 10. 22:24
 12/20 A kérdező kommentje:
Kedves válaszírok!Általánosba járok nincs semmi bajom egézséges vagyok!Van mellem de nem szeretek beszélni róla lehet ezért vagyok más mint osztálytársaim.A családtagjaim sem betegek csak tartják évekig a kilókat.Egyébként sportolok röplabdázok,és pin-pongozok.Anyukám is mondja hogy híznom kéne ezért kérdeztelek titeket .És próbálok hízni.Ami az illeti van még egy kérdésem mért kell megalázni másokat?hogy anorexiás meg rákos én se mondtam még neketek semmi sértőt de most h.ilyeneket mondtatok majd még meglátom(ez nem mindenire vonatkozik)!
2009. dec. 19. 21:37
 13/20 anonim ***** válasza:
SZia szerintem is híznod kéne! De ne sokat ! Hogy csinálod,hogy ilyen vékony vagy?
2009. dec. 23. 18:06
 14/20 anonim ***** válasza:
Szerintem sovány vagy..
2009. dec. 23. 18:34
 15/20 anonim ***** válasza:

gyönyörű lehetsz,főleg ha nem fogyóztál,hanem alapból..^^

ááh,irigy vagyok xD

egy másik ana >.<

2009. dec. 23. 22:57
 16/20 anonim ***** válasza:

Mivel általános iskolás ez a súly teljesen normális főleg, hogy valószínűleg most növésben vagy, és a súlyod még csak ezután fog igazodni a magasságodhoz. Szóval, ha most még soványnak mondanak azzal ne törődj, viszont azzal se foglalkozz, hogy kell-e fogyóznod, mert egyértelműen nem, sőt nem is szabad.

A mellméret ügyileg pedig, nem a súly számít elsősorban, hanem, hogy genetikailag ki mit örökölt. Én például voltam 6 kilóval is több, és nem volt mellem akkor se, most se, és már nem is fog megnőni szerintem, de már megszoktam, hogy ilyen. Viszont barátnőm borzasztó vékony (nem azért mert nem eszik, hanem mert ilyen adottságú), és nagy mellei vannak.

2009. dec. 24. 12:06
 17/20 anonim ***** válasza:
15 éves testvérem 53 kiló ás 165 centi. Baromi vékony. Szerintem te túlságosan is az vagy!! Úristen...
2009. dec. 24. 13:24
 18/20 anonim ***** válasza:
szerintem pont jó.
2009. dec. 24. 14:48
 19/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi komenteket!Ha akartok még írhattok ,egyébként az egyik válaszadó azt mondta hogy csinálom én nem csinálok semmit csak sportolok pin-pong-ot meg röplabdát meg néha elmegyek táncolni ez néptánc,balett,és hastánc ahol bekell tartanom az étrendet egyszer a barátnőm akart fogyni és csak 2 hete volt a fogyásra mert elakart utazni és feszes hasat akart, de lefogyott 10 kilót azt mondta a 2 hetes fogyókúra okosan oldalon van amit én is ajánlok ha ilyen jó, de még nem néztem meg.Mind1 ha akartok még írni írjatok nyugodtan.
2009. dec. 25. 15:38
 20/20 anonim válasza:
én 155 vagyok és 37 kg
2010. júl. 21. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!