Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek fogynom kéne és...

Szerintetek fogynom kéne és ha igen mennyit?

Figyelt kérdés
160cm 37 kg.Sokak szerint nem vagyok kövér de azért megkérdezlek titket.Arányos 160cm-hez 37kg még általánosba járok.
2009. dec. 9. 15:12
1 2
 1/20 anonim válasza:
57%
Szerintem tökéletes.
2009. dec. 9. 15:16
 2/20 anonim ***** válasza:
79%
Sztem tök gaz, h ezzel foglalkozol. Nagyon fontos koran az egeszsegunkre gondolni, sportolni, ha 160 cm-hez 60 kg-osok vagyunk akkor a fogyokurazni, na de könyörgöm, 37 kilos kislányként ne ez legyen mar a legnagyobb gondod...
2009. dec. 9. 15:20
 3/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat azthiszem igazatok van.köszönöm
2009. dec. 9. 15:21
 4/20 anonim ***** válasza:
77%
A 37 kg tökéletes. Tartsd meg 30 éves korodig, és tapadni fognak rád a srácok.
2009. dec. 9. 15:27
 5/20 anonim ***** válasza:
69%

160 cm, 37 kg? könyörgöm, az előző válaszolókhoz is, gondolkozzanak már el azon, amit írtak! 160 cm-hez kb. 54 kg az ideális. nem kéne még biztatni is a szerencsétlent! híznia kellene, mielőtt anyuci pici lányát véletlenül befuvarozza a mentő az intenzívre.... anorexiás vagy, és ez egyértelmű, vagy csak simán egy idióta, aki menőnek tart ilyen paradoxon kérdéseket feltenni, mert olyan sok ideje van.... én inkább az utóbbit tartanám valószínűnek, ilyen paraméterekkel nemigen lehet túl sokáig húzni. amúgy meg nem tudom, melyik pasi szeret egy alultáplált csontvázat ölelgetni...nem azt mondom, hogy száz kilós bulák kellenének, de azért... 160 centis, 37 kg-os lánynak nem tudom mekkora melle lehet, de ha jól sejtem, semekkora.

sok anorexiás idióta... (és ne gyertek nekem azzal, hogy az anorexia betegség. a rák is betegség, és összehasonlítva az anorexiával vagy a bulímiával...van némi differencia, vagy nem? le lehet nyugodtan pontozni, ha már egyszer szólásszabadságban élünk.)

2009. dec. 9. 16:09
 6/20 anonim ***** válasza:
72%

kedves utolsó " 160 centis, 37 kg-os lánynak nem tudom mekkora melle lehet, de ha jól sejtem, semekkora."

egy általános iskolás kislányról van szó, úgyhogy valószínűleg még nem rendelkezik úgymond mellekkel. pl ha 9 évesről van szó akkor ez a súly teljesen normális ! de egy a lényeg kedves kérdező semmiképp nem kell fogynod!

2009. dec. 9. 16:23
 7/20 anonim ***** válasza:
77%

16.09-nek

utálom az ilyen embereket, mint te.

egyébként totálisan egyetértek azzal, h túl sovány a kislány, s hogy ráféren jó pár kiló még. Ebben teljesen igazad van, és szerintem senkinek nem lehet ellene egy szava sem.

de a másik..az kudarc. Sajnálom, hogy vannak ilyen emberek. Őszintén. Hogy rögtön lehülyézzük, idiótázzuk a másikat, akiknek baja van??

valóban, össze sem lehet hasonlítani egy rákot anorexiával, de mind a kettő igenis betegség!

és amíg fogalmad sincs róla, h mit érez egy anorexiás, szerintem inkább fogd be a szádat.

kb. olyan, mint a rasszizmus. mert szerintem az is. csak épp te a BETEGEKET gyűlölöd. mert ők igenis betegek. habár nem úgy lehet elkapni, mint az influenzát, ez is éppen olyan súlyos. és hidd el, senki sem akar anorexiás lenni, aki az.

2009. dec. 9. 16:32
 8/20 anonim válasza:
Egyáltalán nem kell fogynod! Ha 18 évesen lennél 37 kiló akkor azt mondanám hogy úristen az nagyon kevés. De most még fejlődsz nőiesedsz szóval majd lassan kezdenek kicsit kúszni rád a kilók. Amúgy ehhez a testsúlyhoz tényleg olyan 54 kg lenne a normális. Szóval ne aggódj ilyenek miatt és egyél bármilyen ételt nyugodtam mert megteheted.:)
2009. dec. 9. 16:53
 9/20 anonim ***** válasza:
19%

azzal, hogy megjegyeztem, nem lehetnek túl formás domborulatai, csak a "tapadni fognak rád a srácok" kijelentést cáfoltam meg. persze, van, aki erre bukik... de 30 évesen (merthogy ezt mondta a válaszoló) 37 kg?

Nem gyűlölöm a betegeket. A dolog annyiból áll, hogy egy rákos ember mellett nőttem fel, és mi ad isten, 2 éve összehozott egy anorexiás csajjal a sors. (Aztán többel is.) Láttam, amit láttam... betegség. nem az ő hibájuk, valóban, hanem azé a flancos nagy XXI. századé. de ha örökké védjük őket, és burokban tartjuk, soha nem fogják megtanulni, mi az az életnek nevezett képlékeny dolog. Ez a véleményem, és nem fogom megváltoztatni azért, mert mások szerint bunkó vagyok. Sok helyen megkaptam már, hogy nem kellene mindig kimondani azt, amit gondolok... én azért mégis kimondom.

2009. dec. 9. 17:00
 10/20 anonim ***** válasza:
NEM! Inkább légy büszke magadra, es használd ki,hogy akármit felvehetsz[ruha]. Sok sikert neked!
2009. dec. 10. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!