Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 37 éves "öreglány" vagyok,170...

37 éves "öreglány" vagyok,170 cm, és 92 kg.56 kg-ról hizlaltam fel magam ilyen sikeresen sok-sok fogyókúrával 8-10 év alatt. Szerintetek is ocsmány kövér vagyok? (csak őszintén! )

Figyelt kérdés
Eddig el voltam a túlsúlyommal, de most már az egészségem miatt muszáj leadnom. Hájas vagyok, a testzsír %-om 41, a 18 % helyett. Még egy rémisztő adat: 105 cm a derekam! Szeretnék újra tetszeni a férjemnek, és magamnak is. Segítsetek! Bármilyen tippnek örülök!
2009. dec. 9. 15:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nekem az Atkins diéta jött be nagyon. Sajnos ez neked nem lesz jó. Húst hússal kell enni.

A másik amit lánykoromban próbáltam és brutál jó volt, nem túl egészséges, de szuper: Adipex Retard nevű gyógyszer. Kajára sem bírtam nézni és pörögtem, mint a ringlispil!

2009. dec. 9. 16:24
 12/16 A kérdező kommentje:
Pajzsmirigyem rendben van, már voltam ilyen jellegű kivizsgáláson.
2009. dec. 9. 16:40
 13/16 A kérdező kommentje:

Azt pedig csak azért írtam, hogy vega vagyok, hogy elejét vegyem a számomra nem túl hasznos húst-hússal diéták leírásának.

Az őszinte válasz pedig nem azt jelenti, hogy kulturálatlanul fogalmazzon valaki. Akinek nem inge, ne vegye magára...

2009. dec. 9. 16:42
 14/16 anonim ***** válasza:
36%
"hogy kulturálatlanul fogalmazzon valaki" Csak a Te szavaiddal éltem,de boccs,ha megbántottalak!
2009. dec. 9. 19:57
 15/16 anonim ***** válasza:

Most jelent meg Szendi Gábor: Paleolit táplálkozás című könyve.

[link]

Nagyon alapos tudományos bizonyítékokra hivatkozással írta le a helyes táplálkozási elveket. Nincs éhezés, csak rengeteg megszokott étel elhagyása, amik bizonyítottan megbetegítenek. Olvasd el a blogot is a honlapján !

A tényeknek hinni kell. Én imádom a paleo kajákat...

2009. dec. 10. 11:01
 16/16 anonim ***** válasza:

11.01 -es vagyok ismét.

57 éves, 156 cm magas, 52 kg. Imádom a táncokat, ez az egyedüli élvezetes mozgásforma. Abba sem lehet hagyni.

A charleston-lépéseket el lehet lesni a YouTube-on:

http://www.youtube.com/watch?v=jyvnn8WRTQY

Eszméletlen jókat ugrálok, ha egyedül vagyok itthon :D

2009. dec. 10. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!