Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 37 éves "öreglány" vagyok,170...

37 éves "öreglány" vagyok,170 cm, és 92 kg.56 kg-ról hizlaltam fel magam ilyen sikeresen sok-sok fogyókúrával 8-10 év alatt. Szerintetek is ocsmány kövér vagyok? (csak őszintén! )

Figyelt kérdés
Eddig el voltam a túlsúlyommal, de most már az egészségem miatt muszáj leadnom. Hájas vagyok, a testzsír %-om 41, a 18 % helyett. Még egy rémisztő adat: 105 cm a derekam! Szeretnék újra tetszeni a férjemnek, és magamnak is. Segítsetek! Bármilyen tippnek örülök!
2009. dec. 9. 15:07
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
66%
Igen, kövér vagy. Próbáld ki azt az 1400 kalóriás diétát, amit cukorbetegség esetén javasolnak. Eddig mindenkinek bevált, csak be kell tartani.
2009. dec. 9. 15:15
 2/16 anonim válasza:
50%

Tippnek én csak annyit mondok, h nem csak egy bizonyos dologgal kell fogyni. Én a helyedben diétáznék, és sportolnék mellette, rendszeresen(!!). A sportolás szerintem nagyon fontos. Ezt csak azért mondom, mert sokszor látja az ember a reklámokban a "csodaszereket", és inkább ezeket tömi magába, mintsem inkább elmenne egy 30 percre futni. Biztos hogy rövidebb idő ha lenyelsz egy kapszulát, de nem hinném hogy önmagában segít. Mindenképpen sportolj, bármit teszel. Ha diétázni kezdesz, mellette sportolj. Ha kapszulázol, mellette sportolj. Vagy a plasztika.

Én is voltam ilyen helyzetben, ez tapasztalat. Hát sok sikert hozzá...:)

2009. dec. 9. 15:16
 3/16 anonim ***** válasza:
90%

szia! szerintem egy picit túlmentél a "határon". neked a 170cm-hez 70-75 kg kéne lenned(szerintem). ha odafigyelj sok dologra, összejön!

-csökkentsd nagyon minimálisra a szénhidrát beviteledet, és ha ilyet ennél, akkor azt csak délelőtt

-ebéd után már ne nagyon egyél.. uzsira pl. egy joghurt, vacsi is valami light-os

-semmi cukros üdítő, csak szénsavmentes víz, és zöld tea, vagy amilyen teát szeretsz(de én a zöld teát ajánlom)

-nagyon messziről kerüld a cukros ételeket! ha csokit ennél, vagy valami nasit, persze belefér nagyon ritkán, de azt is csak délelőtt

-mozogj! ha nem tudsz minden nap akkor megteszi ha minden másnap mozogsz!

én szurkolok neked nagyon, hogy visszakapd a régi formádat!:)

2009. dec. 9. 15:19
 4/16 anonim ***** válasza:

Én 32 vagyok, 100 kg, 170 cm. Derekam 95 cm. Babát szeretnénk és a sok vitamin és bogyó miatt szaladt fel rám jó 25 kg. A párom így szeret és ezt mondja is. Most kis szünetet tartunk a lombikban és nagyon gyors fogyókúrába akarok kezdeni a sikeres terhesség érdekében. Ha nem így lenne, nem biztos, hogy elkezdenék koplalni!

Nagyon sokat számít, hogy hol van rajtad a felesleg! Arányosan eloszlik, vagy valahová rakódik.

Mi zavar benne? Ez a döntő!

2009. dec. 9. 15:20
 5/16 anonim ***** válasza:
86%
15:16 ilyen súllyal nem szabad futni! tönkremennek az izületei!
2009. dec. 9. 15:21
 6/16 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem megírni, hogy vegetáriánus vagyok már majdnem 5 éve,(szerintem én vagyok az egyetlen kövér vega a világon). Sportiskolába jártam, versenyszerűen úsztam, majd atletizáltam és kézilabdáztam. Még a terhességet és a szülést követően is csak 8 kg maradt rajtam a felszedett 17-ből. Egyenletesen van rajtam a zsír, bár a hasam környékén van a legtöbb.
2009. dec. 9. 15:39
 7/16 A kérdező kommentje:
S ami még fontos, hogy úgy érzem, ha nem változtatok, abba belehalok. Csak e körül forognak a gondolataim, már aludni sem tudok miatta. A napokban döntöttem, visszaszerzem a régi versenysúlyomat!
2009. dec. 9. 15:42
 8/16 anonim válasza:
15:16 vagyok. Igazad, bocsi, ebbe nem gondoltam bele...:S
2009. dec. 9. 15:44
 9/16 anonim ***** válasza:
Tévhitbe be vagy,hogy vegetáriánusként egyedül vagy kövér. Mit gondolsz aki nem vegetáriánus és kövér az a hústól hízott meg? Hát nem! És mint a példa mmutatja te se attól!
2009. dec. 9. 15:53
 10/16 anonim ***** válasza:
0%
Pajzsmirigyed rendben van?? Igy tényleg ocsmány kövér vagy,keress fel egy orvost!
2009. dec. 9. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!