Nekem örökké kell majd figyelnem arra, hogy mit, mennyit, és mikor eszek, igaz?
Az anyám családjában majdnem minden nő túlsúlyos. Aki nem, az rengeteget tesz érte, nagyon sokat sportol, egészségesen étkezik, és még így sem igazán vékony, hanem a normál tartományon belül van.
Nekem a legnagyobb súlyom az kb. 100 kiló volt, most kb. 80 vagyok, de még természetesen szeretnék fogyni. 1100-1200 kcal körül eszek, sportolok. Volt, hogy egy hétig újból 1500-1600 kalória körül ette híztam 0,5 kilót.
Az életmódváltásom előtt sem ettem igazán nagyon sokat, 1800 kalória körül kb., bár sokszor este is elég sz*rokat. Szóval én nem akarom a genetikára fogni, mert tudom, hogy az én hibám is, hogy elhíztam. De lehet, hogy nálunk ez a családban 'öröklődik'? Vagy ez véletlen, és mindenki ennyire szarul kajál? A másik az, hogy nekem már örökké nagyon kell figyelnem a kajálásomra? És lehetek még igazán vékony, vagy erre már nagyon nincs esélyem?
Nem véletlen. A rossz étkezési szokásokat "örököltétek".
Akinek nem rögzülnek helyesen ezek a bizonyos szokások gyerekkorában, annak bizony figyelnie kell élete végéig.
Csak annak nem kell, akinek vagy helyesen rögzült, vagy kemény fizikai munkát végez, és ezért ehet szinte (de csak szinte!) bármit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!