Örökké ez lesz?
mi a konkrét kérdésed?
és az edzéseid miért vannak múltidőben.
az étrendedben figyelted a fehérje és a ch arányát,vagy csak az össz calt nézted bugyután?
már csak azért kérdezem,mert írod ezt a hosszú litánitát,és a lényegről a fehérjebevitelről meg semmi.
A zsírosodásnak mit tudsz a hormonális okairól?
Szénhidrát - vércukor - inzulin - zsír raktározás összefüggés megvan?
Hagyd el a keményítős, gluténos vackokat (gabona, krumpli, rizs) és a tejet, és minden oké lesz viszonylag gyorsan.
Egyél húst és zöldséget, ezek az ember élelmiszerei (csak tájékoztatásul, ha nem lenne egyértelmű :)
"mi a konkrét kérdésed?
és az edzéseid miért vannak múltidőben.
az étrendedben figyelted a fehérje és a ch arányát,vagy csak az össz calt nézted bugyután?
már csak azért kérdezem,mert írod ezt a hosszú litánitát,és a lényegről a fehérjebevitelről meg semmi."
A konkrét kérdésem, hogy: mostanában hiába vagyok kalória deficitben akkor is hízom. Ez csak azért van, mert most borzalmasan sovány vagyok, vagy mert tönkre tettem a koplalással magam és most már hízékony leszek? (Mert régen nem voltam az. Más miatt híztam meg, de ezt leírtam fönn és egyébként bocsi, hogy ilyen hosszú lett.) De később azt is hozzá tettem, hogy így utólag számolva már nem biztos, hogy kalória deficitben voltam, mert most a kalória szükségletem is nagyon alacsony. Kiszámoltam az orvoslexikonon. De a kérdés attól még fönn áll, mivel viszont tényleg volt olyan is, amikor kalóriadeficitben is híztam.
Azért vannak múltidőben, mert most nem járok táncolni.
Csak a kcal-t néztem és tudom, hogy hülye voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!