Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mozgás nélkül is lehet eredmén...

Mozgás nélkül is lehet eredményes egy fogyokura? Van aki ugy fogyott le h nem mozgott?

Figyelt kérdés

kezdem az elején mielőtt negativat kapok mindenkitől h mit képzelek stb:)

van két kisfiam, egy 3,3éves és egy 2 éves. eddig otthon voltam. egy éve kb heti3x eljártam edzeni, figyeltem a kajára és fél év alatt 17kg-ot adtam le. imádtam edzésre járni. de egy idő után már el-elmaradt, kajára sem figyeltem (szidom is magam bőven) és vissza is csuszott 8kg az elmult 4-5hónapban.ezalatt azért mentem edezni de nem olyan rendszeresn, volt h 1-1 hét kimaradt v csak 1-2x jutottam el stb...

2hete azonban ujra dolgozni kezdtem. fél5re érek haza. kedvem-erőm lenne elmenni mozogni. de azt a kis időt amit együtt vagyunk szeretném a gyerekeimmel tölteni...nem a klb 3-3,5 orábol másfelet elemenni még edzegetni. (8kor már alvás van nekik) miután elaludtak már én is kivagyok azért, és nincs erőm akkor otthon este nekiállni tornázni még...de ujra le akarok fogyni! hqa csak fogyózok,az is eredményes lehet? (max nem olyan gyorsan...)4

2014. febr. 14. 13:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Persze hogy lehet, a fogyás 90% a kajálástól függ
2014. febr. 14. 14:08
 2/4 anonim ***** válasza:

Lehet, a férjem 40 kilót fogyott, aminek nagy része a a táplálkozásnak volt köszönhető, bár ő azért ha rendszertelenül is, de mozgott.

Vannak olyan edzések, amik otthon is végezhetők (hat ütemű, hasprés, kitörés és hasonló gyakorlatok elég hatásosak, és önsúlyosan is végezhetők, súlyzó se kell), heti 3x mondjuk 30-60 percet ha valahogy mégis rászánnál, az nagy segítség lenne a jó alak eléréséhez.

2014. febr. 14. 14:22
 3/4 anonim ***** válasza:
így van,szinte nulla mozgással is lefogysz,ha csak keveset eszel.
2014. febr. 14. 14:25
 4/4 anonim ***** válasza:

2-es vagyok, azt elfelejtettem írni, hogy NEM KOPLALT, azt nem engedtem volna :)

Naponta 5x evett, és 1300 kcal alá nem ment, erre figyeltem.

2014. febr. 14. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!