Eredményes lehet a fogyókúra, ha úgy csinálom, hogy nem eszek egyáltalán kenyérfélét, édességet, és du.17 óra után már nem eszek semmit? Elegendő ez, vagy ha nem, akkor mit tegyek, és legfőképp honnan gyűjtsek elég akaraterőt?
Figyelt kérdés
Az az igazság, hogy 178 cm magas csajszi vagyok. Most 80 kg (+ narancsbőr). Mióta abbahagytam a fogamzásgátlót azóta kúsztak fel a kilók, meg persze a nassolás, mert én sajnos nagyon szeretek enni!
De a párom kedvéért, és azért mert januártól szeretnénk babával próbálkozni, mindenképp szeretnék lefogyni (4 hónap alatt 12 kg-ot lenne jó fogyni)!
Írjatok tippeket, köszi!
2008. aug. 18. 08:17
1/3 anonim válasza:
Hát próbálj meg mozogni is mindegy h mit csak rendszeres legyen!!!!
2/3 anonim válasza:
Szerintem ha így csinálod tuti le tudsz fogyni, ha nem szeretsz mozogni ne gyötörd magad. Elméletileg ha betartod ezt a diétát amit leírtál, havonta 4-5 kg-ot tudsz lazán fogyni. A lényeg hogy ne add föl! Nekem is az a bajom hogy imádok enni, és nagyon kellene fogynom, de most szoptatok. Jövő ilyenkor én is valami hasonló módszerrel szeretnék fogyni, de nekem min. 20 kg-tól kell megszabadulni. Ha kitartó vagy sikerülni fog. Sok sikert!
3/3 anonim válasza:
Működhet, de ha valamit sportolnál is közbe akkor még könnyebb lenne. Én is lusta voltam hozzá eleinte, de ha elkezdi az ember utána megszereti:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!