Kizárólag zöldség és gyümölcs fogyasztása eredményes fogyókúra lehet? Próbáltátok már?
Négy napja kezdtem el ezt a diétát, aminek a lényege, hogy csak zöldséget és gyümölcsöt fogyasztok, abból is az alacsony kalóriatartalmúakat, mint (paradicsom, alma, zöldbab, káposzta, répa) stb. A főtt zöldséghez egy kanál kefirt is eszek, hogy valamennyi fehérjéhez is jusson a szervezetem. ( Néha olaj nélkül készült tojást is eszek, sült paradicsommal)
Egyelőre nem érzem, hogy gyenge lennék (szénhidrát megvonás miatt), de ha ez megtörténik, akkor megeszek egy szelet barna kenyeret főtt tojással.
Próbáltátok már? Ha igen, kérlek, írjátok meg, milyen eredménnyel!
"A főtt zöldséghez egy kanál kefirt is eszek, hogy valamennyi fehérjéhez is jusson a szervezetem." :D :D :D
Legalább az alapvető tudnivalókat olvasd el:
csak az a bibi,hogy itt nem szénhidrát megvonás ténye áll fent,hanem a fehérje megvonásé:DDDD.
egy kanál kefir és az ideális bevitt napi fehérje?
ez eléggé fejlövés gyanús megállapítás,nem gondolod?
amúgy meg isten ments,hogy kipróbáljam.
a diéta alatti létező legnagyobb hibára épül a tervezet.
a fehérjemegvonásra.
ha nem esett volna le eddig-egyél több fehérét a megoldás.
jah javítom:DDD
nem többet,mert nem eszel fehérjét.
szóval egyél fehérjét.
Fogyókúrában pont hogy inkább több fehérjét kellene enni, nem pedig megvonni.
Ugye nem olvastad el az alapvető tudnivalókat?
Fogyhatsz kg-ban bármennyit, de sohasem lesz szép alakod és löttyedt leszel, ha az izmaid egy részét elveszíted, mert az izomzat adja meg a testnek a formát.
Sőt az is előfordulhat hogy arányaiban még hájasabb leszel, mert több izmot veszítesz, mint zsírt.
Kár neked tanácsokat adni, ha úgysem fogadod meg és pont emiatt kár volt kérdezned is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!