Jesszusom, mi van velem mi ez, mi történik velem, kivagyok teljesen? Ledugtam a torkomon a fogkefém, de nem sikerült hánynom? Lelkileg összeroppanok?
Az a helyzet, hogy fogyókúrázom, szépen fogytam is, még 5 kg van hátra, de ma nagyon bezabáltam.
megettem 4 csomag jó reggeltet, 4 szelet vajas-mézes kenyeret, 4 db műzlit, 2 tábla ét csokit, de egész nap ettem mellé is rendese.
Ezt most így ettem este felé.
Ma ettem reggeloire 2 főtt tojást, és 2 szelet sajtot 2 abonettel
ebédre tojás leves, pörkölt savanyúsval
vacsora 3 szelet főtt hús
köztes étkezés 4 db alma
hányni meg nem sikerül, ezen görcsölök most, a gyomrom szubog, félek, hogy visszahízok, több ilyen nem lesz, nem is tudom, hogy ez miért csináltam, nem szoktam ilyet
segítssssssssssss
A hiszti reszt el sem olvastam...
Most mit varsz? h.lye voltal, iszod a levet, ne akarj meg tamogatast, vigasztalast ezert!
csinaltam mar en is marhasagot (nem te vagy az egyetlen!), bezabaltam ugy hogy szedultem tole, fogtam ledugtam az ujjam kihanytam es ment tovabb az elet, de nem nyavalyogtam es kertem, hgoy a vilag szanjon meg. Sajnos a butasagot nehezen viseljuk.
Az a baj, hogy rosszul kozelited meg ezt az egesz fogyokuras dolgot, az eredmeny negativ, es te ettol szenvedsz es meg idesietsz viagasztalasert, es ha valaki beszol, akkor megrosszabb lesz.
De nyugi, kialszod magad, reggel eszel egy kiados reggelit es mindjart szebbnek fogod latni a vilagot.
Aztan raguglizol az egeszseges etkezes cimszora es elolvasol mindent a temaban. Aztan rakeresel a sasafitness oldalra, mert ott igen jol leirjak, hogy mit es hogyan kell mozogni, hogy jo alakod legyen es a tanultak alapjan uj tervet allitasz ossze magadnak, mert nyilvanvalo, hgy amit eddig csinaltal az nem mukodik, mert ide vezet! Ugye?! :)
Ui: en pont az ilyen esztelen zabalasok megelozese miatt eszek 7vegen pizzat es az esti film kozben jegkremet, ezaltal a zabalast le is tudom, hetkozben sokkal konnyebb okosan etkezni, mellette a sport. A hetvegi zabalas foleg a "lelkemnek" tesz jot, de a magas kaloriabevitel miatt a leptin szintem is megdobja, amit majd utana guglizol, hogy miert fontos.
Ma ettem reggeloire 2 főtt tojást, és 2 szelet sajtot 2 abonettel
ebédre tojás leves, pörkölt savanyúsval
vacsora 3 szelet főtt hús
köztes étkezés 4 db alma
Én azt nem értem, hogy ennyi kaja mellett hogy a francba tudsz szédülni. Ha leírnám, hogy én mit eszek el is ájulnál:D
A lényeg: ne hisztizz, ne sajnáltasd magad. Ha úgy érzed, hogy segítségre van szükséged, akkor menj be a sulipszichológushoz, mert itt senki nem fogja a lelkedet ápolni, ez nem olyan oldal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!