Mit tehetnék? Kezdem úgy érezni, hogy összeroppanok.
Lehet, hogy kicsit hosszú lesz, de leírok néhány dolgot, hogy tudjátok mi a helyzet.
Tehát elég sok rossz dolog ért már életem során tiszta hullám völgy.
A legelső talán szüleim válása volt. Ezután Mo-ra költöztünk anyámmal és a bátyámmal, apám külföldön maradt, alkoholista lett. Nem tudjuk elérni, ő nem hív minket, mondhatni szinte megszakadt a kapcsolatom vele.
Sokszor költöztünk, új suli, új emberek, új barátok... Ez még ment (végülis könnyen ismerkedek)
Imádok sportolni, viszont valamilyen sérülés miatt sosem tudom rendesen csinálni.
A tanulás sem az igazi, vagy is lenne eszem hozzá, meg könnyen megjegyzem a dolgokat, de hihetetlenül kevés a szorgalmam, inkább sportolok minden tanulás helyett.
Ami most a legjobban zavar,az anyámmal a viszonyom. Egyszerűen nem tudunk normálisan beszélgetni, mindig felhúzom magam rajta, szinte ok nélkül, de már a jelenléte is idegesít, ezért inkább kerülöm, ami miatt újabb viták alakulnak ki (ördögi kör) És vannak olyan dolgok, amik iszonyatosan rosszul esnek tőle. Például volt, hogy lesérültem az egyik edzésen. A nevelő apámat hívtam inkább fel, mert tudtam h anya kiakad, mondtam neki, hogymondja el ő anyának. És hogy áttudnak-e jönni értem a kórházba, mert nem tudok így buszra szállni. Anyának mi volt az első kérdése?! Hogyan/mikor fogok így tanulni... Nem az, hogy mi történt, jól vagyok-e stb.. Ez nagyon rosszul esett.
A másik, ma ezen nagyon összevesztünk. Régi álmom, hogy állatorvos legyek, viszont utálom sőt rühellem a kémiát, nem érdekel, és mondtam neki, hogy nem akarok a kémiával továbbtanulni, inkább a sporttal és a biosszal, mondtam h elmegyek a TF-re, erre ő: Ezt nem hiszi el, mert akkor nem lennék elhízva(hozzáteszem, 164 centimhez vagyok 64kg,van egy kicsi felesleg a hasamon de semmi különös, jó alakom van, szép formás izmos vagyok egyébként) Ez nagyon rosszul esett tőle.
Mostanában semmi sem sikerül, minden az ellenkezőjére fordul, mint ahogy az jó lenne. Úgy érzem valami elveszi az életemet azzal, hogy nem sportolhatok. Egyébként folyton fáradt vagyok, nyugtalan, szorongok, egyfolytában tövig rágom a körmömet, és rágom a számat. Ami lassan 18 éves lány létemre nem szép látvány.
Ami jó az az, hogy most alakulóban van egy kapcsolat, de nagyon bizonytalan vagyok vele is, néha csak úgy eldobnám magamtól.
Mit tehetnék, hogyan lazíthatnék egy kicsit? Gyógyszert nem szedek semmiképpen, mielőtt valaki ezt ajánlaná. Nincsen valami nyugtató gyakorlat? Elveszik mindenem, amivel eddig levezethettem a feszültséget, amiért éltem-haltam.
Igen, ezeken elgondolkoztam én is. Kárt nem akartam tenni magamban.
Köszönöm a válaszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!