Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nincs időm a tornára? Mit tegyek?

Nincs időm a tornára? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Elkezdtem pár hete a diétát egy BIO-C.L.A-T nevezetű zsíroldó készítménnyel, napi 2-3 tablettát veszek be. Reggel csak gyümölcsöt eszek, délben pedig kis adag salátát, este pedig már éppenhogy csak legyen a gyomromban. Semmi cukrot v agy zsíros ételt nem fogyasztok egyáltalán. Még a teát is cukor nékül iszom. A 3 hét alatt csak 1 kilót sikerült leadnom:( Tornáznom kellene, de a munka után abszolut nincs időm rá. "0 percet sétálok reggel a munkába és persze 20-at haza. Ez elég lenne? Köszi a válaszokat!
2009. dec. 8. 15:28
 1/5 anonim válasza:
100%
Testmozgás nélkül nagyon nehéz lefogyni. Legalább 30-40 perc intenzív mozgás szükséges ahhoz, hogy beinduljon a zsírégetés. Kelj fel reggel egy órával hamarabb és menj el futni, meglátod nem csak a fogyásban segít hanem az általános közérzeted is javítja. Fittebb is leszel annyival, hogy nem fog hiányozni az a -1 óra alvás.
2009. dec. 8. 15:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Amint látod, nem elég... A szervezeted lassított, mert érzékeli, hogy kevesebb kaját kap, rossz idők járnak. Tegyél rá a sétára naponta még 20 percet és intenzíven csináld. Ne téblábolva, hanem úgy, hogy a pulzusod emelkedjen, de még kapj rendesen levegőt. Iktass be még 2 étkezést, elosztva, a reggeli és az ebéd közé egyet (10 órai) és du-ra egy uzsonnát. Ezek lehetnek egyszerű kaják is, joghurt egy kis müzlivel, néhány szem aszalt gyümölcs, olajos mag (dió, mandula). Érzékeltesd a szervezeteddel, hogy nem éhen halasztani akarod, hanem lefogyasztani.
2009. dec. 8. 15:37
 3/5 anonim ***** válasza:
2. vagyok... a futás szerintem is nagyon jó hatással lenne, de nem írtad, hogy hány kiló vagy, ha 130, akkor nem túl jó az ízületeknek. Amit elbír a térded és a bokád, annyira érdemes terhelni, megsokszorozza az eredményeidet!
2009. dec. 8. 15:39
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia! Nem lehet h túl keveset eszel? De tényleg. Szerintem hagyj fel azzal a zsíroldó izével, egyél rendesen reggelit meg ebédet, este meg egy almát!

Ha már nem fogysz, legalább egyél rendesen :) Na jó nem, csak arra gondoltam, hátha belassult az anyagcseréd ettól a nyúlétrendtől :)

Elhiszem hogy nincs időd tornára, nekem sincs, mégis fogyok (az előbb említett étrenddel). én a helyedben tv közben hullahoppoznék egy kicsit (szoktam is néha-néha) vagy egy kis torna. Az a jó az ilyenekben, hogy tényleg fogyasztanak, és egy idő után hiányozni fog a mozgás.

szóval én azt mondom, hobbi szinten mozoghatnál egy kicsit. (akár ilyen dvdvel is)

sok sikert

18.L

2009. dec. 8. 18:57
 5/5 A kérdező kommentje:

Sajnos futni nem tudok, mert volt egy súlyos térdműtétem és nem erőltethetem. Abszolut nincs időm már 6-7 után ilyesmire, mert akkor még vacsit kell csinálnom a többieknek, fürdeni, mosni, takarítani, elkészíteni a másnapi kaját, ruhát, és már hipp-hopp ott is van 10 óra. Reggel inkább felkelek hamarabb tényleg 1 órával és tornázok. Amúgy 65 kiló vagyok és 161 cm.

Köszi a válaszokat!

2009. dec. 8. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!