Milli Krémtúrón miért nincs feltűntetve, hány kalória?
Annyira sok, hogy inkább ki sem merik írni?
Nem kell lehordani a kérdésemért, van annyi eszem, hogy mivel cukrozott, sokkal több kalória van benne, mint egy natur joghurtban....csak mégis jó lenne tudni, hogy sok, vagy aránytalanul sok van benne, mert akkor már nem ér annyit,hogy olyat egyek..
Utolsó,
Ja persze,csak túró meg gyümölcs:D anyám -.-
Csak tudod az a nem mindegy hogy megeszel egy gyrostálat és az energiaértéke nélkül honnan tudod mennyit kell sportolni hogy lemozogd? Mert egy gyrostálat fél óra futással nem égetsz el az biztos,de lehet még egy óra alatt sem.
"az a lényeg mozogd le -.-" hidd el nekem 1,5 hónap alatt 15 kg be jött"
Aktívan mozgok, évek óta. Szóval ne írj nekem marhaságot, ha nem is ismersz...
Nincs súlyproblémám, mert figyelek, hogy ne is legyen. Bocs..
Kérdező ÉÉn bárkit okkal elküldök bármennyivel melegebb égtájra, de a te kérdésed teljesen normális.
ilyen válasszal "krémtúró túróbol vab úr isten meg tej meg max gyümölcs azt éjjel nappl lehet enni" fölösleges érdemlegesen törődnöd.. nincs valóság alapja, ebben a formában nem helytálló.
szerintem nincs feltüntetési kötelezettség az energiaértékre vonatkozólag, egyelőre. de már meg tudod nézni a honlapon, amit linkeltek, illetve ilyen termékeket nem kell venni, ha a gyártó b@szik rá tájékoztatni a fogyasztót.
lehet ezzel értünk a legtöbbet! :D
én a kekszeset szerettem. vaníliás-kekszes.. vagy milyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!