Nagyon nagy problémám van. Leszoktam a dohányzásról, és édességhiányom volt. Meghíztam 10 kgt, most nem tudom leadni. Hogyan?
Rosszul étkezel teljesen. Vigyél rendszert az étkezésbe, egyél rendes ételt, húst, gabonaféléket is. A finomított cukorról mondj le. Vigyél rendszert a sportba is, kardiózz.
A cigire eszedbe ne jusson visszaszokni.
fúúú rendesen a sírás kapdos :( mindég odafigyeltem az alakomra, de minden nap megehettem a csokit, kekszet, suteményt....mots miért nem? mindég tartottam a súlyt 55-56 kiló, és most hetenként egy kiló jon rám :( Sokat sportolok, van egy kutyám is aki sok mozgást igényel ezáltal mozgok vele énis, csak ez azota van, hogy nem dohányzom....nemszeretnék vissza szokni...de anyira rosszul esik, hogy eddig megehettem, és most miért nem? :( Erot fogok venni magamon, remélem sikerul, mert ez már nem egézséges, régen futóversenyt nyertem, ma már 1 percet nemtudok sprintelni :(
a reggeli ami nagyon nehéz, mert nemtudok pékkajákon kívul mit enni, esetleg mit ajánlotok? nagyon fínyás is vagyok, ezért gondolkozom a kiflin...gondolom jobb mint a kenyér vagy a brios nem? és a reggelim 2 db kifli lenne sonkával zoldséggel..... úgyis rosz lenne? :(
amúgy koszonom szépen a segítséget :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!