Mit takarhat az a hirdetés, hogy "dohányzásról és szénhidrátról való leszoktató kezelést tartunk"?
08:57
Ha valakiben megvan az akarat, annak megy a cigiről leszokás és a szénhidrátok mérsékelése is fizetős humbug nélkül
14:55 Nos, teljesen igazad van. :)
Én húsz év dohányzás után tettem le a cigit, de egész másként közelítettem meg, nem akaratból, mert úgy nem ment. (Úgy sikerült, hogy folyamatosan dicsérgettem magam, hogy már mióta bírom nélküle. Mint az oviban, de nekem ez vált be.) Attól még hallottam ilyen kezelésről, meg ismerek olyan embert, akinek kellett ilyen támogatás, még ha csak placebo hatás miatt is.
Szia
Én 13 évi dohányzás után, többszöri próbálkozás után ezzel a kezeléssel raktam le másfél éve a cigit. Sajnos ezt követően elkezdtek felkúszni a kilók.Kb 10 kiló felesleg felszaladása után Gondoltam bejelentkezem a "szénhidrátos" kezelésre is.
Kelett vinni egy masszát, volt benn , csoki, kenyér, süti...szóval sok szénhidrát.
Hasonló volt mint a cigis leszoktatás.
Azt mondták innentől kezdve majd rá sem birok nézni a szénhidrátra.
Hát nem így lett...Azóta még 15 kg feljött:(
Idén februárba erőt vettem magamon.
Sokkal kevesebbet eszem.Kevés szénhidrát, sok fehérje, Este már nem eszem, sok folyadékot iszom és legalább heti 5-6-szor tornázom.Gyalog járok a fiamért a suliba intenzíven gyalogolok kb oda vissza 4 km.Eddig 7 kg-nál tartok.Nyárig szeretnék újra 65kg lenni jó volna ha az önbizalmam visszatérne.Neked is hasonló kitartást és elhatározást kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!