Futópadon sétáltam egy órát (gyors tempó) azt mutatta 500 kcal-t égetem ez reális?
Figyelt kérdés
tudom sok mindentől függ de úgy kb reális lehet?
sulyom most 57
táv :négy és fél km
2014. febr. 10. 16:42
2/7 anonim válasza:
Szia én azért nem lennék ebben biztos. Nekem 10 km futás - egy óra alatt - után kb. 600-at mutat.
3/7 A kérdező kommentje:
hát igen nekem is soknak tűnik egyéb vélemény?
2014. febr. 10. 17:08
4/7 anonim válasza:
Az soha nem 600. Lehet, hogy annyit ír, de az több, mint 1000 kalória.
A kalóriaégetés sok mindentől függ: testsúly, edzettség, erek állapota, légzés, özön tényezője van, ez csak viszonyszám. A 600 akkor is kevés 10km futáshoz.
5/7 anonim válasza:
Egy picit nekem is soknak tűnik. Én 300-350-re tippelnék.
6/7 anonim válasza:
Egy ora futas 60 kilo koruli testsullyal kb. 650 kcal. Egy oranyi gyaloglas inkabb 270 kcal korul van realisan a te testsulyodhoz.
(Kalkulator: [link]
7/7 anonim válasza:
Szerintem sok. Én olyan 300-400 közöttire tippelném.
Nekem 40-45 perc aktív lépcsőzésnél ír ki a gép 400 körül, de hát ez is csak egy kb érték.
Ettől függetlenül mindenképpen jó, ha egy órát sétálsz. :-)
Ha csak 300 kalória volt, nem baj, az is tök jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!