Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi a tuti fogyási módszer?

Mi a tuti fogyási módszer?

Figyelt kérdés
Nektek mi vált be legjobban, ami hosszútávon is eredményes volt? Nem kell gyári diétának lennie.
2009. dec. 7. 20:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Bármit ehetsz csak keveset, nem szartig. Este már semmit 6 után. Egy kis idő és szűkebb lesz a gyomrod utána már nem is tudsz egyszerre sokat enni.
2009. dec. 7. 20:17
 2/7 anonim ***** válasza:
Egyetlen egy tuti módszer van rengeteg mozgás, és bármit bármennyit ehetsz, a lényeg , hogy napi 4-500 kalória minuszban legyél
2009. dec. 7. 20:20
 3/7 anonim ***** válasza:

Pattogatott kukorica.

Egy jó nagy zacsi is csak 200 gramm. Kalóriában meg 50 Kcal 100 grammonként. Ha ettől nem fogysz akkor semmitől.. :))

2009. dec. 7. 20:34
 4/7 anonim válasza:
0%
Osztálytársam leukémiás (17f) és 1 hét alatt ledobott 80 kg-t. Na ki tud ettől jobbat? :(
2009. dec. 7. 20:46
 5/7 anonim ***** válasza:
sütőben sült zöldségek. rápakolom a grillcsirke fűszerkeveréket :) ezt eszem kefirrel hetente minimum 3szor, mindenféle idényzöldségből. popcornt imádom én is dejó h említetted:))))) ezen kívül sali, szója, tengeri herkentyűk, gomba szerepel a menüben, reggel mindig joghurt friss gyümölccsel. durván ennyi a "titok", kerülni kell a cukrot, sosincs hiányérzetem, sosem kerülök ágyba éhesen, jól érzem magam ettől az étrendtől:) ezen kívül a taposógép a legújabb szenvedélyem, 10ezer ft sem volt, de hihetetlen szórakoztató edzés. legalábbis nekem nagyon bejött.
2009. dec. 7. 21:10
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
tegnap 20:46-os: ez elég izléstelen volt töled.
2009. dec. 8. 15:21
 7/7 anonim ***** válasza:
nekem az ebéd után nem evés vált be. ha hozzászoksz, nem is leszel éhes. de előtte se eszem magam degeszre.
2009. dec. 8. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!