Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Elég kövér vagyok. Hogy...

Elég kövér vagyok. Hogy fogyhatnék le? 15/F

Figyelt kérdés

Sziasztok, egy 15 éves srác vagyok, kb. 170 cm magas. Jelentős súlytöbbletem van, mert 81 kg-t nyomok. Ez ha jól számolom 20-25 kg fölösleg. Szeretném leadni minél hamarabb, mondjuk nyár végéig jó lenne 10 kilót fogyni.

Október óta edzek, hetente 2-3 alkalommal, egy órát otthon egy futópadon. Sajnos nem diétázok egyáltalán, és sok édességet eszem. Eddig ez alatt a sok idő alatt alig 3-4 kilót fogytam, és ezzel nem nagyon vagyok megelégedve. Továbbra is ugyanannyira kövérnek érzem magam.

Ha többet edzenék, pl. minden nap, akkor le fogynék? Vagy feltétlenül el kell kezdjek diétázni? Remélem lehet diéta nélkül is fogyni, de nem azért mert annyira odalennék az egészségtelen táplálkozásért, hanem mert nem nagyon akarom bevonni a szüleimet ebbe a fogyásos dologba és szégyellném őket megkérni, hogy ne adjanak annyi rossz kaját...

Képet szívesen küldök magamról annak aki kéri, de egy publikusan nem rakok ki, bocsi.

2014. febr. 6. 19:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hát megnézetem a képeket te nem elég kövér vagy te nagyon kövér vagy azonnal életmód váltás ha akarsz valamit a lányoktól vagy akarsz élni addig amíg a lehetséges gyereked felnő...
2014. febr. 8. 12:23
 12/16 anonim válasza:

ne legyél már idióta, mégis hogy gondolod hogy fogyni fogsz ha visszazabálod magadra amit lefogytál??

pár évig így folytatod és még lesz rajtad +20-30kg felesleg

rendesen kajálni meg nem egy nehéz dolog, legyél már egy kicsit férfiasabb, a szüleid előtt szégyelled hogy fogyni akarsz?? de közben meg az egész világ előtt kéne szégyellned hogy egy dagadék vagy....

hetente 3-4 alkalommal futás meg csak a nőklapja szerint elég sport

nagyon szarúl fogsz kinézni ha lefogysz és lesz rajtad kb 0 izom és egy jó adag bőr.... főleg hogyha szar kajákat eszel és proteinből sem viszel be eleget sokkal inkább az izmod fog fogyni és nem a zsír....

2014. febr. 8. 12:32
 13/16 VWXYZZS ***** válasza:
Tomika te meg húzd innen el a hájas valagad. Szerintem te kajak büszke vagy arra hogy ilyen zsírdisznó vagy. Egyél inkább meg egy bigmacet, hiszen te attól várod a csodát. 20 kiló zsír kuva sok.
2014. febr. 9. 13:50
 14/16 Lada 2107 válasza:
100%
1 évvel vagyok idősebb nálad. Szeptember elején voltam a 177 cm-hez 96 kiló. Mondogattam,jó ez így,jól érzem magam,nem vagyok nagyon vészes eset.... DE!! amikor akkora benga állat vagy,hogy az egész osztályod előtt nem tudod egyszer sem erőből felhúzni magad tesiórán,annál nagyobb szégyen nincs.... Hétvégenként reggelim:egy csomag virsli,hozzá 3 karély legalább 3 cm vastag kenyér.... undorító... Elegem lett,nagyon.... Elkezdtem a heti 5 tesióra mellé otthon edzeni (fekvő+felülés),5 óra után nem eszek már semmit,az ilyen horribilis adagokat fokozatosan csökkentettem,rászoktam a puffasztott rizsre. Kérlek szépen fél év alatt a 177 cm-hez elértem a 77 kg-ot azaz 19 kilót fogytam! Gyakorlatilag teljesen eltűnt a hasam,két kocka már látszik kicsit legfelül :) És akkor voltam igazán büszke,amikor az osztályomból egyre többen jegyezték meg,hogy fogytam. Én,aki az óvoda óta,tehát már idestova 10 éve küzdöttem súlyfelesleggel,elértem a célom,normális testalkatú lettem :D nem hagyom abba,még legalább egy 5 kilót le akarok adni nyárig. Egy a lényeg,próbáld meg az én trükkömet,egyél kevesebbet és eddz hozzá. Meglesz a eredmény! :D egyébként én sem hanyagolom az édességet,majdnem minden nap eszek csokit,csak amíg régen képes voltam fél táblával vagy néha egy egésszel elfogyasztani,addig ma már beérem 1-2 kockával :D és a legfontosabb! nem kell bevonni a szüleidet ha nem akarod,csak mindenképp tudjanak róla. Nem kell a kedvenc kajáidról sem lemondani,csak pl a két tányér helyett egyél féllel :)
2014. febr. 27. 19:24
 15/16 anonim válasza:
szia :) nálam az vált be,hogy minden héten legalább egyszer ettem salátát,csupa zöldséggel,nagyon egészséges.reggelire sem péksüteményeket eszem,inkább eszem valami olyan müzlit,erre jó példa a Fitt reggeli.Azon belül minden este elvégzek egy legalább 10 perces kardió edzést,ez nagyon jót tesz nekem,és már pár nap után is jobban érzed azt,hogy energikusabb vagy,és hogy "szebb"
2014. máj. 23. 14:42
 16/16 anonim válasza:
Szia! :) Tudnál nekem küldeni képet? Képpel csak jobban meglehet mondani :)
2014. máj. 23. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!