Elég kövér vagyok. Hogy fogyhatnék le? 15/F
Sziasztok, egy 15 éves srác vagyok, kb. 170 cm magas. Jelentős súlytöbbletem van, mert 81 kg-t nyomok. Ez ha jól számolom 20-25 kg fölösleg. Szeretném leadni minél hamarabb, mondjuk nyár végéig jó lenne 10 kilót fogyni.
Október óta edzek, hetente 2-3 alkalommal, egy órát otthon egy futópadon. Sajnos nem diétázok egyáltalán, és sok édességet eszem. Eddig ez alatt a sok idő alatt alig 3-4 kilót fogytam, és ezzel nem nagyon vagyok megelégedve. Továbbra is ugyanannyira kövérnek érzem magam.
Ha többet edzenék, pl. minden nap, akkor le fogynék? Vagy feltétlenül el kell kezdjek diétázni? Remélem lehet diéta nélkül is fogyni, de nem azért mert annyira odalennék az egészségtelen táplálkozásért, hanem mert nem nagyon akarom bevonni a szüleimet ebbe a fogyásos dologba és szégyellném őket megkérni, hogy ne adjanak annyi rossz kaját...
Képet szívesen küldök magamról annak aki kéri, de egy publikusan nem rakok ki, bocsi.
ne legyél már idióta, mégis hogy gondolod hogy fogyni fogsz ha visszazabálod magadra amit lefogytál??
pár évig így folytatod és még lesz rajtad +20-30kg felesleg
rendesen kajálni meg nem egy nehéz dolog, legyél már egy kicsit férfiasabb, a szüleid előtt szégyelled hogy fogyni akarsz?? de közben meg az egész világ előtt kéne szégyellned hogy egy dagadék vagy....
hetente 3-4 alkalommal futás meg csak a nőklapja szerint elég sport
nagyon szarúl fogsz kinézni ha lefogysz és lesz rajtad kb 0 izom és egy jó adag bőr.... főleg hogyha szar kajákat eszel és proteinből sem viszel be eleget sokkal inkább az izmod fog fogyni és nem a zsír....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!