Lapos hasat szeretnék. Hogyan?
Az utóbbi időben kicsit felszedtem, és a hasam az, ahol mindig is volt egy kis felesleg, de most az utóbbi pár hétben többen is megjegyezték hogy híztam, és nem is a karácsonyi időszak miatt, hanem kórházba kerültem és amit adtak gyógyszert attól. Se a fenekemen, se lábaimon nincs felesleg, csak a hasamon.
Ma lettem 18, így ma komolyan Elhatároztam hogy Legkésőbb lapos hasam lesz :)
Olyanok segítségét szeretném kérni akiknek sikerült már elérni valamit hasonló helyzetben, ill. aki ért is hozzá.
köszönöm ha valaki segít
18L
Miért küldted el így a fenébe az előző válaszolót? Valamilyen szinten igaza van. Ha híztál, és laposabb hasat szeretnél, akkor szerinted milyen más megoldás van rá?
Csináld a szálkásító diétát, tornázz, fuss, végezz hasizomgyakorlatokat, és pár héten belül látni fogod a változást.
Azért küldtem el, mert nem bunkó,primitív választ kértem konyhanyelven. A hangsúly nem azon van hogy MIT-, hanem hogy HOGYAN csináljam. Egyébként nem fogyni szeretnék, mert a testem teljesen rendben van, csak a hasam nem. Fogyozni nem fogok, akkor inkabb legyen pocim, minthogy laspos seggem, girhes combom, megy olyan mellkasom legyen mint egy 7 évesnnek.
De köszönöm a masodiknak, jobban utána fogok nézni annak amit írt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!