Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lapos hasat szeretnék. Hogyan?

Lapos hasat szeretnék. Hogyan?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben kicsit felszedtem, és a hasam az, ahol mindig is volt egy kis felesleg, de most az utóbbi pár hétben többen is megjegyezték hogy híztam, és nem is a karácsonyi időszak miatt, hanem kórházba kerültem és amit adtak gyógyszert attól. Se a fenekemen, se lábaimon nincs felesleg, csak a hasamon.

Ma lettem 18, így ma komolyan Elhatároztam hogy Legkésőbb lapos hasam lesz :)

Olyanok segítségét szeretném kérni akiknek sikerült már elérni valamit hasonló helyzetben, ill. aki ért is hozzá.

köszönöm ha valaki segít

18L

2014. febr. 3. 17:23
 1/6 A kérdező kommentje:
Legkésőbb nyárra * :)
2014. febr. 3. 17:28
 2/6 VWXYZZS ***** válasza:
Ha lapos hasat szeretnél fogyj le!
2014. febr. 3. 21:30
 3/6 A kérdező kommentje:
megtennéd hogy megkímélsz a fas_.ságaidtól??
2014. febr. 3. 21:43
 4/6 anonim ***** válasza:

Miért küldted el így a fenébe az előző válaszolót? Valamilyen szinten igaza van. Ha híztál, és laposabb hasat szeretnél, akkor szerinted milyen más megoldás van rá?

Csináld a szálkásító diétát, tornázz, fuss, végezz hasizomgyakorlatokat, és pár héten belül látni fogod a változást.

2014. febr. 4. 16:24
 5/6 A kérdező kommentje:

Azért küldtem el, mert nem bunkó,primitív választ kértem konyhanyelven. A hangsúly nem azon van hogy MIT-, hanem hogy HOGYAN csináljam. Egyébként nem fogyni szeretnék, mert a testem teljesen rendben van, csak a hasam nem. Fogyozni nem fogok, akkor inkabb legyen pocim, minthogy laspos seggem, girhes combom, megy olyan mellkasom legyen mint egy 7 évesnnek.

De köszönöm a masodiknak, jobban utána fogok nézni annak amit írt

2014. febr. 4. 18:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Nah ilyen hozzáállásal hozzá se kezdj! tapasztalatból mondom ... helyi fogyás nincs! ha fogyni szeretnél valamiből akkor máshonnan is le fogsz adni... ezt csak fogyózásal(helyes étrendel) lehet kiküszöbülni...ÉS csinálj sok hasizomgaykorlatot... 78kg voltam manapság leadtam 15kg-ot ősziszünet óta... mindenhonnan fogytam....
2014. febr. 5. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!