Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van-e élet a csirkemell-tojás-...

Van-e élet a csirkemell-tojás-zöldség-saláta-natúr joghurt-sovány túró-zabpehely különböző kombinációin túl?

Figyelt kérdés

Mert nekem úgy tűnik, hogy nincs.

Imádom a felsorolt ételeket, nem is tudnék nélkülük élni, na de hogy máson sem élhetek most már egész életemben, az eléggé riasztó.

Persze, én is szeretnék fogyni és úgy is maradni, na de úgy veszem észre, hogy akkor szinte minden másról le kell mondanom egy életre, ami azért elég nagy lemondást jelent, tekintve az átlagos táplálkozási színvonalat, főleg Magyarországon...

Pl. imádom a sima vizet, így 99%-ban azt iszom, na de néha olyan jól esik meginni egy pohár gyümölcslevet, kólát vagy akár valami alkoholt (havi 1-2 alkalomról van szó), viszont ezeknek iszonyú magas a kalória/szénhidráttartalma, így akár az egész napi/heti/havi diétámat tönkretehetik.

Nem tudom érthető-e, amit írok, sok minden kavarog a fejemben, mert nem sikerült még 100%-ig a helyére tenni a dolgokat :)

Köszi, ha valaki felhomályosít :)

2014. febr. 3. 11:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

ilyen egyoldalú étkezést nem lehet egy életen át folytatni! Ill. lehet, csak nem tudom, hogy megéri-e cserébe az, hogy pl. a testzsír arányom 20%, nem 30 :)

Az egészséges, szálkásító táplálkozás minden csak nem egyoldalú..

2014. febr. 3. 15:22
 12/13 anonim ***** válasza:

Hol itt a gond?

Kívánod a colát ott van a zero cola.

Sütit akarsz enni? Zab-túró-natúr kakaó stb. bármilyen kombinációval lehet csinálni.

A csirkemellet,tojást meg a többit amit felsoroltál 1000 féleképpen meglehet csinálni.

+ nem muszáj mindig ezeket enni. Ehetsz te kolbászt,szalonnát, marhát bármilyen zsíros húst, de akkor a chból aznap vegyél vissza, ennyi.

2014. febr. 3. 16:06
 13/13 anonim ***** válasza:

Ki mondta, hogy csak ezeket lehet enni? uristen, annyi zoldseg meg egyeb kaja van amit nem soroltal fel, hogyhogy csak ezt eheted?

Amugy nem fogyokurazni kell, hanem az egeszseges eletre torekedni es a fogyas majd jon magatol, mint "mellekhatas". Ha megadod a testednek amire szuksege van, akkor a felesleges zsirokat ledobja, anelkul hogy te kerned ra.

Az alacsony kaloriabevitel csokkenti a leptin szintet. Guglizz ra mi a leptin.

En kibirom, hogy kevesebbet eszek hetkozben, a munka miatt ugysincs ra nagyon idom, de vasarnap becsuszik a pizza, a jegkrem, a turogomboc. Sot, vasarnap tudatosan zabalom az ilyen kajakat, mert azok nyomjak fel a leptin szintet. Hetkozben mehet az egeszseges etkezes, es a kemeny sport mellett (amit muvelek) egyre jobban nezek ki, szoval nekem tutti bevalt.

A zero meg dietas szarokat inkabb keruljetek. En is iszok egy heten egy fel lityis kolat, de szigoruan az aspartam meg sucralose mentes jo oreg cukros verziot! A mesterseges szemet az mereg es mivel a test nem tud tole rendesen megszabadulni, igy hogy hatastalanitsa, zsirral vonja be. Dupla kicseszes!

2014. febr. 3. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!