Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen müzlit egyek?

Milyen müzlit egyek?

Figyelt kérdés
Joghurtal és gyümölcsel szoktam enni meg asztalt áfonyával súlyt szeretnék tartani hogy csináljam?
2014. febr. 2. 16:30
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Miért a natúr joghurtal mi a baj?
2014. febr. 2. 20:38
 12/15 A kérdező kommentje:
Süteményeket is ettem eddig a palacsintát nagyon szeretem de ezekkel is csak mértékkel tehetem? Pl: 1-2 db
2014. febr. 2. 20:40
 13/15 anonim ***** válasza:

Sütemény, palacsinta mértékkel?

Érdekes fogyás elé nézel. Így szokott kezdődni a fogyókúra, 40-50 éven át tart. (állandó visszahízással, újabb fogyókúrával).

Joghurttal az a baj, hogy gyulladásfokozó.

A Te szempontodból, nagy inzulinválaszt produkál sajna, mert tejtermék. A'la hizlal.

2014. febr. 2. 20:48
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem mindent lehet enni, csak nem kell túlzàsba vinni. Nagyon egyoldalú tàplàlkozàs a zöldség, csirke, tojàs...stb. Egyszer élünk, ne sanyargassuk màr magunkat... Én szeretem a Nesquiket, mint müzlit. Finom nagyon, de tej nélkül. Nyami nyami, csokika. :)
2014. febr. 2. 22:36
 15/15 anonim ***** válasza:

A csoki nyami, és nem okoz krónikus betegségeket.

A többi igen.. egyszer élünk, ne adjuk oda az egészségünket a hüllőknek, nem érdemlik meg ezt az örömöt.

2014. febr. 2. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!