Mit egyek reggelire ha ezt adják a hotelben és le akarok fogyni?
Hotelben dolgozok és kapunk reggelit ingyen. Ezeket adják:
baguette kb 15 centis darabokra vágva
sajt
vaj
lekvár
rántotta
tej
müzli
tea
kávé
gyümölcslé (természetesen nem igazi)
víz.
Mi legyen a reggelim, ha le akarok fogyni de nem akarok éhezni? 25-30 fokos környezetben dolgozok, és nagyon sokat gyaloglok, szinte alig ülök le a nap folyamán. Reggeli 8:10 felé eszek, ebédet 12:30 felé.
21/L 168/82
Na nekem pont ezért nem ment a fogyókúra, amíg felszolgáló voltam egy szállodában... :\
Bevinni esetleg nem tudsz ételt magaddal? Az én volt munkahelyemre nem lehetett, csak ezért kérdezem.
Diák vagyok, a hotelben "dolgozom" de pénzt nem kapok érte... Heti hat napot bennt töltök a hotelben, legalább a kajáért ne kelljen már fizetnem ha már van :D Ezért nem akarok itthonról vinni ételt. Amúgy lehetne, de érted...
Okés, akkor megpróbálom a rántottát. Remélem elég lesz, mert utálom a maró éhség érzetet... Az utóbbi hetekben soha nem érzem magam egy kicsit éhesnek, ha éhes vagyok. Hanem csak pillanatok alatt rám tör egy maró éhség, az a fajta ami már majdnem fáj.
Vaj jó, k.v. jó, víz jó, rántotta jó, vaj nem olyan rossz (nem kellene tejfehérje, kevés azért van benne de nem vészes, a tejzsír meg meglepő de jó étel lenne).
Aki normálisan gondolkodik, az eleve nem éhesen fogy, hanem olyan (jó) ételeket eszik, amik nem bolygatják meg nagyon a vércukor/inzulinszintjét.
Azaz zsírt, fehérjét igen, szénhidrátot csak zöldségekből (max. kevés gyümölcsből) és no tej.
Műkajákat, műgyümilevet mindig kerülni kellene, igazi gyümilevet nagyon csak mértékkel.. fogyás alatt mértékkel sem kell, majd utána :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!