Az elhízáshoz és gyulladásos betegségekhez IDEÁLIS kaja a különböző gabonás müzli különböző tejtermékekkel.
De a hasonló kombó: kakaó (tej) + kalács (búza) is ugyan ilyen.
Ha egészséges / karcsú akarsz lenni, akkor nem gabonákat és tejtermékeket eszel, legalábbis nem lehet ez a fő, rendszeres étkezésed, ellenben ha eszed, akkor könnyen tudsz csatlakozni elhízottabb, betegebb barátainkhoz.
Ők rendszeresen vesznek gyógyszereket is, elvileg ezt el szeretnénk kerülni ám :)
2014. febr. 2. 16:58
2/15 anonim válasza:
Igaza van az elsőnek bár látszik hogy egy kicsit fanatikus. Sima zabpelyhet vegyél, este raöntöd a joghurtot reggelre jó puha lesz,és nagyon laktat
2014. febr. 2. 17:20
3/15 anonim válasza:
Akkor viszont nincs igazam.
Mert én azt állítom, hogy a zab az tömény szénhidrát, a joghurt pedig megemeli az inzulinszintet (mint a zab keményítője) így sem külön, sem együtt nem éppen 'fogyókúrásak'.
Ráadásul egyik sem éppen tápláló élelmiszer, úgy csinálunk mintha ennénk, közben meg.. szinte nem is.
Zab testépítőknek jó, hízáshoz.
2014. febr. 2. 17:35
4/15 A kérdező kommentje:
Akkor mi lenne a megfelelő étkezés már kissebb adagokat szoktam enni! Reggeli mi legyen esetleg néha belefér vagy reggelire lehet enni fehér kenyeret ebédnél a szokásosakat szoktam enni vagy itthon vagy mamához megyek. Suliba gyümölcsöt szoktam vinni. Vacsorára natúr joghurt vagy gyümölcs szokott lenni. Nem vagyok kövér csak a súlyomat szeretném tartani! Esetleg formálódni izmosodni tudom, az csak mosgással lehet tavasszal akarok menni futni! Írnátok tanácsokat?? Bocsi,h hosszú lett
2014. febr. 2. 17:53
5/15 anonim válasza:
Nem fér bele a kenyér és a joghurt :(
Vagy hát kinek mi, valakinek a drogok, alkohol, bagó is belefér..
Csak idővel betegségek, például hízás lesz a vége.
Hús, tojás, belsőségek, zöldségek mindig bejönnek! :)
2014. febr. 2. 17:58
6/15 anonim válasza:
Végülis igazad van, mert ez lenne az ideális étrend, csak elég drága és sok melóval jár. Én speciel zab+ zöldség+ rizs+csmell+ zsirszegeny turoval szalkasitottam, sikerrel. A reggelim a mai napig zabkasa tojással, amivel 4 óráig kibírom kaja nélkül, ami nála nagy szó. Ha számolja a kalóriákat elhízni nem fog
2014. febr. 2. 18:24
7/15 anonim válasza:
Neked is igazad van, mert a célodat eléred így is!
2014. febr. 2. 18:25
8/15 anonim válasza:
Vacsira gyümölcs meg joghurt nem túl jó ezek napközbeni kaják, a gyümölcs eleve tele van cukorral, a joghurtban meg általában glukozszirup van, szóval este hús vagy tojás zöldséggel, vagy 100 g zsirszegeny túró legkésőbb 8 kor
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!