Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit és mennyit kéne ennem...

Mit és mennyit kéne ennem hogy ne szédelegjek?

Figyelt kérdés

3 napja diétázom keményen alig eszek pár falatot.

émejgek , szédülök, erőtlen vagyok.

Káposzta levest és fasírtot és rántott húsiból kibundázott húst ettem.

Összesen max 1 liter képosztalevest és 4 szem fasrtot és 1 szelet rántott húst és 2 evőkanál francia salátát.

És 550 gramm kefírt.

A többi víz.

80 kg mért nappal a mérleg mostanában reggel mérem magam felébredés pisilés után 76 kg vagyok.

Mit kéne ennem hogy fogyjak is de ne kéne ilyen sokat éheznem?

2014. febr. 2. 12:53
 1/10 anonim ***** válasza:
Ki kéne számolni, hogy ez mennyi kalória volt. Napi 1200-1500-nál kevesebb nem egészséges, mert ilyen szubjektív tünetekkel jár. Az erős vércukor szint esés spontán izomremegéssel is járhat. Ez a súlyveszteség egyébként megtévesztő is lehet, mert csak a belek kiürülését mutathatja. Nagyjából egy heti teljes koplalás okozhat 1 kg súlyveszteséget. A gyomorba mindenképpen ajánlott 2-3 óránként valamit bevinni, akár csak folyadékot vagy zöldséget, gyümölcsöt.
2014. febr. 2. 13:04
 2/10 VWXYZZS ***** válasza:
Fasírt diéta... beszarok.
2014. febr. 2. 13:24
 3/10 anonim ***** válasza:

"Káposzta levest és fasírtot és rántott húsiból kibundázott húst ettem.

Összesen max 1 liter képosztalevest és 4 szem fasrtot és 1 szelet rántott húst és 2 evőkanál francia salátát.

És 550 gramm kefírt.

A többi víz."

Nem csoda, hogy rosszul vagy...

Tévedés, hogy éhezni kell diéta alatt.

EZ NAGYON NEM JÓ módszer.

Ebből majdnem csak a víz jó. Zöldséget egyél és húst, de NATÚRBA, nem bundás husit, fasírtot, meg francia salátát.

Gyümölcsöt ehetsz.

2014. febr. 2. 14:03
 4/10 anonim ***** válasza:
Minőségi táplálékból ehetsz lénygesen többet is. Zöldségből bőven fogyaszthatsz annyit,hogy jól lakj vele és ne éhezz,ne émejegj. A rántott húst felejtsd el, nem is értem hogy juthatott eszedbe diéta mellett? Francia saláta,fasírt? Amennyi kalóriát ezekből a totál felesleges dolgokból bevittél,a helyett kiló számra wfogyaszthattál volna zöldségeket,natúr húst és nem is éheznél mellette. Olajban sült, panírozott dolgokt ne egyél diéta alatt8amúgy se nagyon). Rengeteg receptet találsz a neten, a saláták milliószámra variálhatók, egészséges és finom dresszingekkel, se sosem tartárral/majonézzel. A natúr hús fimon, ha fűszerezed és pirítasz valami zöldséget mellé(gombát,brokkolit,zöldbabot,akármit).Főzelékek,levesek(rántás nélkül,saját összetevőikkelsűrítve). A fasírt is zsemle,zsemlemorzsa és egyéb felesleges dolgokat tartalmaz, lehet készíteni ezek nélkül is húsgombócot. Ha tartós fogyást szeretnél és nem valami látványos ámde csak ideig-óráig tartót,akkor alapjaiban kell változtatnos az étkezési szokásaidon. Ez időbe telik, csak szép fokozatosan,hogy ne járjon túl sok lemondással hirtelen,hisz akkor kedved szegi az egész. Érdemes minimum egy hétre előre megtervezni az étrendet,könnyebb lesz tartani, ha adsz egy keretet neki. A káposzta leves leginkább a vízet hajtja el, tartós eredményt attól ne várj. A legfontosabb,hogy azonnal hagyj fel az éhezéssel, mert besokall a szervezeted és gyorsabban fogod kirámolni a hűtőt, mikor már nem bírod tovább,mint ahogy az olimpián bárki is lefutja a százat. Sok sikert és csak ésszerűen! Szorítok Neked!:)
2014. febr. 2. 14:29
 5/10 A kérdező kommentje:

Bolti tejet szabad inni?

Mert attól olyan energiám lett hogy tudok mellette dolgozni is.

2014. febr. 2. 16:33
 6/10 anonim ***** válasza:
A tehéntej nem igazán jó, de majd leírják azok, akik jobban értenek hozzá, hogy miért.
2014. febr. 2. 17:15
 7/10 anonim ***** válasza:
És kétlem, hogy a tejtől nagyobb energiád lenne, mint például a zöldségtől.
2014. febr. 2. 17:16
 8/10 A kérdező kommentje:
Én nem tudom de a zöldségtől is nagyon éhes vagyok.
2014. febr. 2. 18:23
 9/10 anonim ***** válasza:

Jó..

Kezdj el utánaolvasgatni annak, hogy mi is az a fogyókúra, és lehetőleg ne kiskegyedből, nők lapjából.

Zöldséget egyél, húst, ezekből amennyi jól esik, ennyi.

2014. febr. 2. 18:27
 10/10 A kérdező kommentje:
Sárgarépa, petrezselyem gyökér, krumpli, retek, karfiol, karalábé, vöröshagyma, káposzta, ezek mehetnek?
2014. febr. 2. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!