Narancs dieta? Bevallik? Van tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2014. febr. 1. 18:47
11/15 anonim válasza:
Ez egy tré kiskegyed szintű trágya marhaság, mint az összes többi káposztalevessel fingató, köménymagos citromos vízzel locsolt rozskenyeres 90 napra osztott zöldségléböjtös kutyapénisze.
12/15 anonim válasza:
Neked nem az angol billentyűzet a bajod. :D
13/15 anonim válasza:
Én már többször csináltam, és nem kell belehalni. Én nem voltam éhes mellette, és bajom se volt tőle. Azért tartalmaz vitamint, folyadékot, teljes kiörlésű szénhidrátot, fehérjét és zsiradékot is kellő mennyiségben, és 15nap alatt nem hiszem, h bármilyen hiánytünet kialakulhatna ebben a diétában. Nyilván 10kg nem megy le, talán annál, aki nagyon sokról indul, de a 4-5kg megvan a 15nap alatt, és ha utána odafigyelsz, akkor tartható. Ajánlom utána a Kalóriabázis nevű oldalt, ahol tudod szépen követni, hogy melyik nap mennyit, és miből eszel/egyél.
14/15 anonim válasza:
Kedves kerdezo bevallt?? En 95 kg vagyok es ket napja kezdtem ezt el, de nem vagyok ehes mellete amugy se eszem sokat megse sikerult soha fogynom. Ezzel talan sikerulne?
15/15 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, én annak idején 13 kg-t fogytam vele. Abból 3 kg jött vissza.
2017. márc. 24. 14:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!