Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen edzéstervet tudnátok...

Milyen edzéstervet tudnátok ajánlani a fogyókúrámhoz?

Figyelt kérdés
172 cm/ 96 Kiló vagyok, és szeretnék leadni legalább húszat. Az átállás a rendes ételekre már megvan, a tízóraim mindig csak barna/magos kifli, valamilyen zsírmentes felvágottal. Leginkább felkarból, vádliból és combból szeretnék fogyni. Mit tudnátok ajánlani a célom elérése érdekében? A válaszokat előre is köszönöm!

2014. febr. 1. 18:07
 1/8 VWXYZZS ***** válasza:
Írd le 2 napi étrended kérlek!
2014. febr. 1. 18:08
 2/8 A kérdező kommentje:

Hát, mivel még iskolás vagyok, ezért szerintem leírom egy random hétköznapit, ha úgy jó.

Reggeli/tízórai:

Barna/magos kifli vagy zsemle, abba zsírmentes felvágott, ebből 2 darab, így egész délelőttre, vagy kora délutánra elég lesz. (ezekhez 0,1%-os zsírt tartalmazó joghurtital)

Ebéd:

Ehhez nem tudok mit írni, mindig azt eszem amit éppen akkor csinált itthon nevelőanyukám, de abból keveset, és sokat iszok hozzá szódát.

vacsora, vagy az után:

Pár szem kivi, vagy alma, narancs, egyéb gyümölcsök -tudom, nem szabad belőle sokat-, vagy pedig ugyan olyan, mint a reggeli.

2014. febr. 1. 18:13
 3/8 VWXYZZS ***** válasza:
Hány éves vagy? Ez egy elég gagyi étrend, szóval sajnos itt van a kutya elásva.
2014. febr. 1. 18:22
 4/8 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok
2014. febr. 1. 18:28
 5/8 VWXYZZS ***** válasza:

Na jól van jófej leszek. Azért elég szar lehet majd 100 kilósnak lenni 14 évesen úgyhogy figyelj:

Először is jó kaják:

- fehérje: csirkemell, pulykamell, hal, tojásfehérje, zsírszegény túró, cottage cheese

- szénhidrát: barna rizs, teljeskirölésű lisztből készült kenyér, zsömle, tészta stb. zabpehely, amarant, burgonya (csak mértékkel)

- zsír: kókuszzsír, olivaolaj, magvak

Felmész szépen a kalóriabázisra. Megnézed a tápanyag értéküket.

Legalább 5x eszel egy nap 3 óránként.

96*1,5 g szénhidrátot

96*2 g fehérjét

minél kevesebb (telített) zsírt

+ sok sok nyers zöldséget ezek közül (paradicsom, uborka, paprika, hagyma, saláta, retek, karalábé)

Az első 4 kajában eszel szénhidrátot. Az utolsó(k)ban már nem.

Napi 3-4 liter vízet megiszol.

Semmit nem sütsz olajban, nem veszel készen a boltba csak a nyers hozzávalókat és te magad készíted el. Nem raksz semmibe cukrot, fehérlisztet stb. Zsemlemorzsába sem panírozod a húst hanem fogod felkockázod és serpenyőben kis oliván megpárolod.

Sport: Minden nap fél óra tempós séta, heti 1 pihenő napot tarthatsz. Ha már megy akkor futhatsz is.

Kérd meg a jó anyád, hogy ezekből főzzön rád, mert nem akarsz ilyen pufi maradni. Ennyi. Sok sikert!

2014. febr. 1. 18:35
 6/8 anonim válasza:

Szerintem nem kell oda figyelni ennyire arra hogy mit eszel mert meg ha le is fogysz ugysem birod tartani ha nem az akarat erod akkor a penztarcad allit meg!

En ezt csinaltam es szep lassan lefogytam iskola kezdesre:

Mindent ettem es ittam kiveve:

cukros uditoket

csokit, chipset, edes cukrozott dolgokat.

Amit ettem:

fotetel (amit otthon foztek) gyumolcsok, joghurtok, salatak.

Miutan megvolt az ebed utana elmentem 1.30 tornazni (olyat valassz ami neked megfelelo ne olyat amitol 4 perc alatt a tudodet kopod ki mert azt ugysem fogod birni es abba hagyod, mint pl Rubint Reka) Nem tudom hogy fiu vagy e vagy lany de en nekem a cindy crawford videok valtak be, legjobb torna videok, olyanok mint a suliba a tesiora.

A torna utan meg egyel joghurtot ha megehezel, gyumolcsot. En nagyon sok gyumolcsot ettem es lefogytam a gyumolcs az egeszseges szoval en nem vontam meg.

Torna mindennap ! Az a legfontossabb a mindennapi testmozgas!!

2014. febr. 2. 05:53
 7/8 anonim ***** válasza:

"0,1%-os zsírt tartalmazó joghurtital"

Megnézted, mennyi hozzáadott cukor van benne? A zsírszegény termékek mind tele vannak szénhidráttal, hogy elfogadható ízük legyen.

2014. febr. 2. 09:47
 8/8 VWXYZZS ***** válasza:
Hát én meg azt mondom, hogy egy normális étrend nélkül sportolhatsz annyit amennyit akarsz, de kövér maradsz. Elég csak körbe nézni nyáron a Margitszigeten. A futók nagy része túlsúlyos. Vajon miért?
2014. febr. 2. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!