Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Összeállítanátok nekem egy jó...

Összeállítanátok nekem egy jó edzéstervet?

Figyelt kérdés
174 cm 77 kilo vagyok. Itthon vagyok a két éves lányommal tehát heti max 3 alkalommal tudnék menni edzeni, de szeretném ha értelme is lenne, nem csak futni meg trenerezni jarnek oda :):)
2014. jan. 8. 16:01
 1/2 anonim ***** válasza:

Akkor így edz a héten:

1. mell - hát - váll

2. bicepsz - tricepsz - comb

3. kardió (futás/egyéb)

A teremben megmondják melyik gyakorlat jó az egyes területekhez, a lényeg hogy mindegyik területre legalább 2 gyakorlatot csinálj 4 ismétléssel.

Ha szálkásítani akarsz, akkor kisebb súllyal nagyobb számban csináld (ez zsírégető inkább/feszesítő), vagy ha testet építeni akarsz, akkor bekalibrálod azt a súlyt, amiből 10-et meg tudsz csinálni, és onnan kezded.

Az emelést úgy csinálod, hogy az új súlyból először 4 x 6db-ot, majd 4 x 8db, 10x, 12x és újra emelsz.

Eleinte gyorsabban tudod növelni a súlyt (amíg formába hozod az izmaid).

Egyébként a kondi termekben van kész edzésterv.

Az étkezésre is figyelj oda.

2014. jan. 12. 12:23
 2/2 anonim ***** válasza:

Még nem kell edzésterv. Menj le egy terembe és nézd meg mások milyen gyakorlatokat végeznek és hogyan csinálják.

Majd ezekből válassz neked szimpatikusakat és ezt úgy szedd össze, hogy a teljes testet le tudd mozgatni velük. Mell, hát, váll, kar, has, láb. Csináld végig ezeket a gyakorlatokat, egymás után rövid pihenőkkel. Ne vadulj és ne csinált több sorozatot. Csak egyet, minden gyakorlatból, de azt lehetőleg szabályosan. Ilyenkor az a lényeg, hogy szokd az eddig ismeretlen mozgást, tanuld meg helyesen végezni. Ezt csináld két hétig, heti három alkalommal közben majd be tudod lőni a neked, megfelelő, pontosabban az erődhöz méretezett súlyokat. Lényeg hogy egy teljesen kezdőnek, főleg hölgynek, nem kell osztott edzésterv! Jövő hónapban már mehet, de akkor is csak ésszel ám. ;)

2014. jan. 13. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!