Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért hazudtok itt a válaszait...

Miért hazudtok itt a válaszaitokban? Komolyan ez a megoldás?

Figyelt kérdés
Megkérdzem,hogy milyen módszerrel fogyjak le és olyan válaszokat kap az ember,hogy egyél zöldséget 5x étkezz csak víz. Mégis ezeket ki tartja be élete végéig?
2014. jan. 31. 15:12
 1/5 anonim ***** válasza:
70%

Pl. én: kimondottan szeretek mindenféle zöldséget, és marcsak ezért is abból leszem sokat. Inni meg eleve vizet vagy édesítetlen teát szoktam, egy pohár bort, sört vagy gyümölcslét esetleg a vasárnapi ebédhez. (Természetesen arról sehol sincs szó, hogy CSAK zöldségeket kell enni, csak ennek kell a fö összetevönek lennie.)

Attól, hogy te nem szereted, még nem kellene másokat hazugnak nevezni - ugyanis ha neked nincs elég kitartásod, azért nem mások a hibásak.

De nem értem, te MIT eszel? Mert ha kizárólag zsíros, cukoros, lisztes dolgokat, akkor nem csodálkozz, ha kövér maradsz.

2014. jan. 31. 15:20
 2/5 anonim ***** válasza:

Nézzük csak, mit is ettem ma:

-reggelire két tojásból készült rántottát 3 fej gombával, mellé uborkát,

-tízóraira egy bögre mandulatejes kávét, a tetején egy fél marék mandulával,

-ebédre darált pulykából (7 %) készített gyrost (házi), párolt zöldségkörettel,

-uzsonnám házi túrókrém (vanília rúd, citrom),

-vacsora - valószínűleg az ebéd kisebb mennyiségben.

Mit ittam eddig mellé? Fél liter roiboos, fél liter vegyes gyümölcs tea (mindkettő ízesítés nélkül, mert így szeretem), fél liter víz.

NEM fogyókúrázom, de nem is kell.

2014. jan. 31. 16:02
 3/5 anonim ***** válasza:

El tudom képzelni hogy van aki élete végéig zöldségen és húson él, de részemről tisztában vagyok vele, hogy ez nem mindenkinek fog menni. A lényeg hogy kevés szénhidrátot egyél, és lehetőleg alacsony GI-jű kajákat. Ha ezt nem tudod betartani, akkor számold a kalóriákat, de elképzelhető hogy úgy nehezebb lesz. Minél több finomított szénhidrátot eszel, annál inkább ennél ugyanis még többet. Magadnak kell kitapasztalnod hogy mi az ami neked működik hosszútávon (értsd: életed végéig). Én pl nem eszek kenyeret se cukros dolgokat, de tejtermékeket igen, krumplit és rizst is de mindig kis adagot, illetve úgy alapvetően is keveset (ez nem jelenti azt hogy éhezek, azt nem is bírom, ha éhes vagyok _mindig_ eszem). De ha szülinap van azért megeszek egy fél szelet tortát, nyáron egy-egy fagyit. Nem vagyok egy nagy zöldségevő, de sikerült leadnom 30 kilót.

Az tény hogy vannak akik nagyon harciasan hirdetik a saját módszerűket, én emiatt pl sokszor nem is szívesen válaszolok, meg a századik ilyen kérdésnél már nincs is kedvem... leírták ezerszer hogy olvasd el a Sárga Kapszulát stb, mégis felteszik újra meg újra ugyanazt a kérdést. Úgy látszik aki legjobban ráér válaszolgatni és még mindig nem unta meg, pont csak zöldséget eszik, ki tudja.

2014. jan. 31. 16:24
 4/5 VWXYZZS ***** válasza:
Nekem szerencsére nem tartott életem végéig a fogyás.
2014. jan. 31. 20:31
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne hazugság, amit írnak az emberek?? Feltettél egy kérdést, amire megírták a saját módszerüket, amivel ők fogytak/tartják a súlyukat. Attól, hogy te nem tudod elképzelni, hogy napi ötször étkezz, vízzel csillapítsd a szomjodat, sok zöldséget egyél; más még simán élhet így.
2014. jan. 31. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!