Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi finomat ettél ma?

Mi finomat ettél ma?

Figyelt kérdés
cm, kg?
2014. jan. 26. 21:02
 1/7 anonim ***** válasza:

Sült virslit sajttal,karamell pudingot xilittel.

167cm 59kg.

2014. jan. 26. 21:14
 2/7 anonim válasza:
100%
1.5 liter tejet, 6 szaloncukrot egy kis csokit, 10 palacsintát, 2 szendvicset és 2 kakaóscsigát. 171 cm 53 kg és ku rvára les zarom a fogyókúrákat, mert semmi értelmük. Sportolni kell, és annyit ehetsz amennyit akarsz. Én se vagyok kövér.
2014. jan. 26. 21:17
 3/7 anonim ***** válasza:

8 szelet tócsnit, egy nagy tál zöldséglevest, sült sovány sertést rizstésztával, wok zöldséges csirkemellet, 1 tábla csokit :D

173/83 én így jól érzem magam :)

és neeem, a csokit nem kellett volna kihagyni :D mert a fogyókúra/koplalás hülyeség, mozogni kell és akkor nem lesz bálna az emberből ;)

2014. jan. 26. 21:29
 4/7 VWXYZZS ***** válasza:
Hát 3as te már így is bálna vagy. Zabáld csak a csokit. ;-)
2014. jan. 26. 21:34
 5/7 anonim ***** válasza:

A mai nap fénypontja a túró+tejszínes süti ízű proteinpor volt. Sokkal fincsibb, mint bármelyik csoki.

172 cm 63 kg.

2014. jan. 26. 22:31
 6/7 Lipton. ***** válasza:

Húslevest, bundáskenyeret, csokit, kirántott húst krumplival

ennyi :D

2014. jan. 26. 22:45
 7/7 anonim ***** válasza:

Kedves #4-es! Minek írsz be felesleges, senkit nem érdeklő idióta szövegeket mindenhova? Láttam már másik kérdéseknél is, ugyanilyen nulla szintű válaszokat adtál.

Nem válaszolsz a feltett kérdésre, csak osztasz másokat. Nincsenek barátaid, akikkel eltöltsd az időt, azért lógsz ennyit a gyakorin és ezért oltogatsz másokat, mert saját magaddal vannak problémáid?

2014. jan. 27. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!