Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ettél ma már csokit?

Ettél ma már csokit?

Figyelt kérdés

Hiszen itt a Mikulás! Hogy álltad meg, vagy mennyit ettél ha ettél?

( Nem akarok szemétkedni, de én személy szerint nagyon sokat, de én nem is akarok fogyni. )

2013. dec. 6. 18:03
1 2
 1/11 piriiiiii ***** válasza:

Etttttteeeeeeeeeem. :D Hát ettem suliban egy szaloncukrot, aztán egy Mars szeletet, és nemrég egy Sport szeletet asszem (a márkában nem vagyok biztos).

A csokiiii a legjobb dolog a világon!

2013. dec. 6. 18:08
 2/11 anonim ***** válasza:
Egy darab Mercit, még a múlt héten kaptuk melóhelyen, szétosztottuk de én nem ettem meg, hanem beraktam a táskámba. Ma meg megtaláltam.
2013. dec. 6. 18:23
 3/11 anonim ***** válasza:
A Mikuláshoz ehhez semmi köze. Ettem, ahogy az elmúlt igen hosszú időszakban szinte mindennap. A múltkor nem játszottam pici adagokkal, csináltam 70 deka csokikrémet. 5 nap után már nincs belőle valami sok, igaz, a párom is rájár. Ideje pár majdnem ketogén napnak most már... Bár nehéz rossznak tekintenem a csokit, hisz jó, de azért aberráció, ha mindennap ötször eszem, nem? Plusz fogynom is kéne. Most volt egy lazább időszakom (=folyton csoki és amit csak kedvem volt, jópár hétig, közben a mozgás is többnyire elmaradt), néha kell, de most már keményíteni kéne. Így is jön a karácsony, fellépésekkel és traktákkal... Legalább itthon lehetnék szolidabb. Vagy legalább sütiznék, annak úgyse állnék neki heti egynél többször...
2013. dec. 6. 18:25
 4/11 anonim ***** válasza:
Ettem hát. :D 2 Milky Way-t, 1 Mars-ot, 1 Snickers-t, pár szem Schogetten-t. Csokimániás vagyok, ha fogyni akarnék, akkor sem erről mondanék le.
2013. dec. 6. 18:27
 5/11 anonim ***** válasza:
igen jooo sokat :D.. 2 db kinder csoki, 1 db kicsi mikulás , 1 kicsit nagyobb mikulás csoki , fél tábla milka smartizes csoki ,és egy banános müzliszelet aminek az alja csokis bevonatú :DD.. kb ennyi
2013. dec. 6. 18:48
 6/11 anonim ***** válasza:

Ettem. :)

Ma még "jó" voltam, mert "csak" 6 kocka Milkát ettem - egy kollégám kínált meg a tábla csokijával.

Viszont rengeteget kaptam Mikulásra, és bizony el fognak fogyni... :$

Igyekszem mértéket tartani, nem egyszerre bezabálni, de minden nap eszek valamennyit. (Saját készítésű adventi naptárom is van a testvéremtől, naná, hogy nem fogom "kidobni"!!!)

Szerintem, ha az ember a mértékre odafigyel, bele kell férnie! Akár minden nap. Én amúgy sem vontam meg az édességet, pont azért, hogy ilyen alkalmakkor se faljak.

Így is minden nap 1000 kalória alatt maradok...

2013. dec. 6. 19:01
 7/11 anonim válasza:
gumicukrot :3
2013. dec. 6. 19:11
 8/11 anonim ***** válasza:
24%
Zabáljatok! Én majd helyettetek is jól nézek ki! ;) :D
2013. dec. 6. 20:04
 9/11 anonim ***** válasza:
Speciel egyáltalán nem biztos, hogy jobban nézel ki bármelyikünknél is. Ezt nem tudhatod. :)
2013. dec. 6. 20:06
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Megálltam:):)

De ettem 25szem diót, 4 mandarin, 2 almát, 1 narancsot-ezt kaptam a zsákba:)

2013. dec. 6. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!