Milyen különleges csokit ettél már?
Én rendszeresen eszem ezeket az első válaszoló által belinkelt Vobro csokikat, ugyanis itt van a lakhelyemen a magyar forgalmazó és ismerjük a tulajt, mindig ad, meg szoktunk járni oda csokikat venni. :)
Svájcban lakik a keresztanyám, tőlük nagyon finom csokikat kapunk mindig, meg amikor kint voltam hoztam 3 kilót, mindenféle különlegeset, fú de jó volt. :)
Itthoniakból én is csak az after eight-et tudom mondani, de most már egyre több Milka is van, ami különleges. Meg mi viszonylag sokat járunk ausztriába, onnan szoktunk olyan Milkákat hozni, ami itthon nem kapható. Érdemes külföldön szétnézni ha ott van az ember.
Chiliset ettem már, szintén svájcból, de nekem semmi extra nem volt benne.
Csilis csoki dettó, Brugge-ben (Belgium) járva pedig a kirakatokban látható bonbonokból szinte az összeset végigpróbáltam... Voltak érdekes dolgok, de a csilis viszi a pálmát, annál merészebbel még nem találkoztam, pedig lehetne mit alkotni. A Chocome oldalán egyedi csokikat lehet készíttetni, mindenkinek ajánlom, aki nagy csokirajongó. Különböző feltéteket lehet választani.
Amit még a témához hozzá tudnék fűzni, hogy a japánok előszeretettel használnak gyömbért az édességeikhez, ami nagyon érdekes ízt ad a sütiknek. Gondolom, hogy akkor csokiban is használják. Én még nem találkoztam ilyennel, de biztos, hogy létezik. (Ha már alga ízesítésű csipszük is van...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!