Mit csinálok rosszul? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Szóval minden nap nem reggelizem,és néha még vacsorát sem eszek,annyira összehúzódott a gyomrom.Inni bár iszok teát,de nem sok cukorral,és azonkívül még gyümölcslevet is iszok.A kajánál nem figyelem,hogy mennyi kalória van benne,de már említettem,hogy nagyon keveset eszek,este 6 után már csak iszok,és különben sem szeretem annyira az édességeket,csak néha-néha eszek egy kis csokit vagy valami édességet.azonkívül heti négy tesiórám van,azt mindig megállás nélkül végigtornázom,néha elmegyek futni,és a hétvégéken sem az van,hogy fekszem egész nap,mivel takarítok,és soha nem voltam az a tipus,hogy csak úgy elvagyok,mindig mozgolódtam,nem bírom,ha fél óránál tovább kell ülnöm egy helyben.De mindezek mellet egy szerűen nem fogyok,sőt az utóbbi egy hétben híztam is egy kicsit.Mit csinálok rosszul???2014. jan. 25. 21:57
2/6 anonim válasza:
Én évekig nem tudtam leadni a fölös kilókat, mert rosszat ettem rosszkor. Olyat semmiképpen se csinálj, hogy nem eszel egyáltalán fehérjét, vagy szénhidrátot. mindenből lehet enni csak mértékkel. A cukrot kerül inkább ha lehet, az jobban árt mint a fehér kenyér. Meg ne hagyják ki étkezéseket.! Lassítja az anyagcserét. Igyál sok folyadékot! A mozgást azt jól teszed. Meg azt is, hogy nem eszel hat után. De a lényeg az, hogy a cukros, szénhidrátos, magas kalória tartalmú dolgokat még lehetőleg a délelőtti órákban edd, és reggelire mindenképp egyél valamit!
3/6 anonim válasza:
A gyümölcslevek nagy százaléka tele van cukorral. A teát is cukrozod.. inkább több jobb kaját kéne enned, mint ilyeneket innod.
4/6 anonim válasza:
Igen, teába cukor, gyümölcslében cukor van.
Nem figyelsz az étkezésedre, lassul az anyagcseréd.
Néha néha kis csoki, édesség.
Reggelizni és vacsorázni is kéne normálisan, és beindulna a fogyás.
5/6 anonim válasza:
A sport részén kívül mindent rosszul csinálsz.
Reggelizni kell. Milliószor megmagyarázták már, hogy miért.
A vacsorát sem hagyjuk ki.
Lényegében éhezteted a szervezeted, így minden bevitt kalóriát elraktároz, ezért hízol.
A teát cukorral iszod, a gyümölcslé is tele van cukorral (ha 100%-os, akkor is számolni kell a gyümölcscukorral).
Rakj össze egy normális étrendet és egyél rendszeresen. Iktasd ki a cukrot és lehetőleg a gyümileveket is (max. a reggelihez egy pohár 100%-os ha nagyon ragaszkodsz hozzá).
6/6 anonim válasza:
Mivel koplalsz a szervezeted minden porcikáddal azon van, hogy raktározzon, megőrizze a zsírtartalékot. Normálisan kéne enned, anélkül nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!