Hogyan tovább? (túlrövidkérdés)
Ismerős... Bizony ilyen van.
Mit/mennyit eszel és mozogsz? Ja és mióta stagnál a súlyod, mert egypár hét az igazán nem sok, bár el tudom képzelni, hogy zavaró. De sokak tapasztalják ezt. Az is lehet, hogy változtatni kell, az eddigi mennyiség a már valamivel kisebb testnek sok, vagy keveset ettél és romlott az anyagcseréd, miegymás. Lehet, hogy érdemes valamit változtatni, de a tippekhez, tanácsokhoz többet kellene tudnunk.
a reggelim 2 szendvicsből áll(teljes kiörlésű kockakenyér)
az ebédem rendes ebéd, másként főzve:-) a családom hozzájárul a fogyásomhoz, ezért teljes kiörlésű lisztből főznek, vagy valami lightosabb leves, de persze nem 3 tányérral, hanem kisebb adagokban. ebéd után 1-2órával almát eszek, majd vacsorára salátát,túrót,joghurtot szoktam enni.
sport: napi 45 perc sulis torna, heti 3x kosárlabda edzés(egy edzés 1,5órás), és kb heti 4-5 alkalom biciklizés amit 45percen át szoktam végezni..
kb. 3hete nem fogytam semmit se.:c
Csökkentsd az eddig bevitt napi kcal mennyiséget 100-zal.
Ha egy hét után így se mozdul, akkor 200-zal csökkentsd (ekkor már muszáj lesz megmozdulni a mérlegnek).
Emiatt kell magasabb kcal mennyiséggel elkezdeni a fogyókúrát (pl:alapanyagcsere+200-300 kcal), hogy amikor stagnál a fogyás lehessen csökkenteni a bevitt kcal mennyiségen.
Szerintem reális a cél, heti 0,5-1kg számít egészséges fogyásnak, tehát az meg lehet.
Érdemes lehet még kipróbálni a "töltőnapot", amikor egyik nap egyik étkezésen több szénhidrátot eszel, mint egyébként (lehetőleg továbbra is egészséges szénhidrátot, csak többet), ez is fel tudja pörgetni az anyagcserét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!