Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tovább? (túlrövidkérdés)

Hogyan tovább? (túlrövidkérdés)

Figyelt kérdés
Elég szépen lefogytam 6kilót, de június közepéig hátra van még 7-10kg. Az a mostani helyzet, hogy megállt a fogyásom, és teljesen reménytelen vagyok. Mindent ugyan úgy csinálok ahogy eddig csináltam, szörnyű..:( /az étkezésem megfelelő, nincs kenyér,tészta,édesség blablabla.. egészségesen táplálkozom.a mozgásból minden napra jut valami, az iskolában napi testnevelés óra, +külön edzésem is van, és még itthon is szoktam biciklizni./ Elvagyok keseredve, nemtudom mit kéne tennem.. Tippek?
2014. jan. 25. 19:54
 1/8 anonim ***** válasza:

Ismerős... Bizony ilyen van.

Mit/mennyit eszel és mozogsz? Ja és mióta stagnál a súlyod, mert egypár hét az igazán nem sok, bár el tudom képzelni, hogy zavaró. De sokak tapasztalják ezt. Az is lehet, hogy változtatni kell, az eddigi mennyiség a már valamivel kisebb testnek sok, vagy keveset ettél és romlott az anyagcseréd, miegymás. Lehet, hogy érdemes valamit változtatni, de a tippekhez, tanácsokhoz többet kellene tudnunk.

2014. jan. 25. 19:58
 2/8 A kérdező kommentje:

a reggelim 2 szendvicsből áll(teljes kiörlésű kockakenyér)

az ebédem rendes ebéd, másként főzve:-) a családom hozzájárul a fogyásomhoz, ezért teljes kiörlésű lisztből főznek, vagy valami lightosabb leves, de persze nem 3 tányérral, hanem kisebb adagokban. ebéd után 1-2órával almát eszek, majd vacsorára salátát,túrót,joghurtot szoktam enni.

sport: napi 45 perc sulis torna, heti 3x kosárlabda edzés(egy edzés 1,5órás), és kb heti 4-5 alkalom biciklizés amit 45percen át szoktam végezni..

kb. 3hete nem fogytam semmit se.:c

2014. jan. 25. 20:09
 3/8 anonim ***** válasza:
Az nem lehet, hogy neked ez a versenysúlyod? Minden ember más, lehet, hogy neked nem kell tovább fogynod.
2014. jan. 25. 20:14
 4/8 A kérdező kommentje:
Ohohoh, kétlem.. :| 162/67
2014. jan. 25. 20:19
 5/8 anonim ***** válasza:

Csökkentsd az eddig bevitt napi kcal mennyiséget 100-zal.

Ha egy hét után így se mozdul, akkor 200-zal csökkentsd (ekkor már muszáj lesz megmozdulni a mérlegnek).

Emiatt kell magasabb kcal mennyiséggel elkezdeni a fogyókúrát (pl:alapanyagcsere+200-300 kcal), hogy amikor stagnál a fogyás lehessen csökkenteni a bevitt kcal mennyiségen.

2014. jan. 25. 20:26
 6/8 A kérdező kommentje:
Koszonom szepemn:-) egyebkent szerinteték realis a celom? Junius kozepeig meg lenne a 7kilo? Nem szeretnem beleelni magam teljesen, mert lehetseges hogy mrgint lesz ilyen, hogy stagnalok, de elerheto a cel?
2014. jan. 25. 20:35
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem reális a cél, heti 0,5-1kg számít egészséges fogyásnak, tehát az meg lehet.

Érdemes lehet még kipróbálni a "töltőnapot", amikor egyik nap egyik étkezésen több szénhidrátot eszel, mint egyébként (lehetőleg továbbra is egészséges szénhidrátot, csak többet), ez is fel tudja pörgetni az anyagcserét.

2014. jan. 25. 21:58
 8/8 A kérdező kommentje:
rendben, köszönöm szépen:) ment mindenkinek a zöld:3
2014. jan. 26. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!