Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Már az nem bírom...

Mit tegyek? Már az nem bírom tovább.

Figyelt kérdés

Az egész úgy kezdődött, hogy 51kg voltam 168 centihez, de kövérnek láttam magam, elkeudtem fogyózni, 3 hónap alatt lefogytam 44kg-ra, így már úgy ahogy el tudtam fogadni magam, de már nem volt menstruációm. Mindez szeptemberben kezdődött, majd egész tanévben tartottam a súlyomat. Nyáron felhíztam 2 kg-t, de a helyzet nem változott, elmentem orvoshoz, aki mondta, hogy azonnal híznom kell. Ennek az lett az eredménye, hogy jelenleg 50kg vagyok és folyamatosan falásrohamaim vannak, és utálom magam, hihetetlen kövérnek látom magam. Mit tegyek? Már nem bírom, folyamatosan ehetnékem van :(

15/l

2014. jan. 22. 20:21
 1/10 anonim ***** válasza:
Pszichológus, mert a legnagyobb gond a fejedben van.
2014. jan. 22. 21:01
 2/10 anonim válasza:
Ezt úgy hívják, hogy anorexia nervosa.
2014. jan. 22. 21:46
 3/10 anonim ***** válasza:
Ne egyél ha nem vagy éhes. Mit sportolsz?
2014. jan. 23. 13:37
 4/10 A kérdező kommentje:
Futni szoktam, aerobic, plusz tesiorak es meg itthon lepcsozogepezek
2014. jan. 23. 15:00
 5/10 anonim ***** válasza:

Gratulálok, nagyon ügyes vagy! 15 évesen menopauzát produkálni, nem semmi.. Amúgy visszaállt már hízás után?

Falásroham: még jó, hogy van! A leírtak alapján elég komolyan elszúrhattál valamit a testedben, és nem csoda, ha az emiatt kompenzálni akar.

Ne utáld magad! Ne mondogasd magadnak, hogy kövér vagy! Egyél egészségesen, és jobban fogod érezni magad, hidd el nekem. Békülj ki a testeddel és akkor minden rendbe fog jönni.

2014. jan. 24. 19:15
 6/10 A kérdező kommentje:
Még nem teljesen, de vissza fog
2014. jan. 24. 20:08
 7/10 anonim ***** válasza:
Milyen gyógyszerrel kezeltek? Nem lehet, hogy attól vannak rohamaid?
2014. jan. 24. 20:29
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem kaptan gyógyszert :/
2014. jan. 24. 21:44
 9/10 VWXYZZS ***** válasza:
Rakj már fel egy képet mert nem tudom elkepzelni, hogy kövér lennél.
2014. jan. 25. 08:08
 10/10 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, de nem szeretnék :(
2014. jan. 25. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!