Egyre narancsbőrösebb a combom, pedig vékony vagyok. Mit javasoltok?
170 cm magas vagyok 55 kg. Látványosan narancsbőrös a combom. nem csak akkor ha összeszorítom rajta a bőrt. Télen feljött rám 2-3 kg zsír, így most ismét odafigyelek a fehérjedús - lassú felszívódású szénhidrát féle étkezésre.
Folyadék: napi 3 liter minimum
Minden nap futok és mellette nekiálltam heti 2szer súlyzózni is. Eltűnhet, ha ismét visszaállok a rendes kajákra?
A keringésem alapvetően sz.r
Évek óta iszom napi 3 liter bubi mentes vizet.
Ez mellett hozzátartozik az igazsághoz hogy az elmúlt fél évben heti mekizések, pizzázások is be voltak iktatva esti programnak. Ezek nagyban hozzásegítettek abban hogy zsírosodjak.
Évek óta futok minden nap 1 órát minimum, de most látom igazán hogy tök fölösleges ha a kaja nincs rendben.
25 éves vagyok.
Súlyzós edzést javasoltok?
Saját testsúllyal is edzhetsz.
A lényeg az, hogy egyél tisztán.
Lassan felszívódó szénhidrát csak a zöldségekben van, ugye ez világos.
Miért inkább súlyzós edzés?
Ahhoz felszerelés is kell. Bizonyos célokhoz nyilván ideális, de alap erősítéshez miért lenne jobb?
Szerintem abszolút egyenlő a saját testsúlyos edzés és a súlyzós edzés, különböző előnyökkel, a saját testsúlyos edzés előnye az egyszerűség (bárhol, bármikor kivitelezhető) a súlyokkal végzett edzésnél a terhelés gyakorlatilag a végtelenségig növelhető.
De azt nem írnám hogy inkább ez vagy inkább az, egyszerűbben csak az egyik egyszerűbb, és otthon is elvégezhető.
Igen a kajára kell visszaállnom. Lassan lebomló szénhidrát nem csak a zöldségekben van.... De amúgy tisztában vagyok az ételek összetételével stb.
Köszönöm a válaszokat mindenkinek ment a zöld kéz. Nehéz, agyban kell eldöntenem, mert nagyon könnyű visszaszokni a szenny kajára.
Igaz, almában is van pektin, ami rost.
Akkor csak zöldségben és gyümölcsben van, ezek közül a gyümölcsök nem nyerőek ha eleve narancsbőrös vagy, tehát maradnak a zöldségek.
1. A mindennapos futást célszerű visszavenni heti 5-6 alkalomra, kell a szervezetnek a pihenő.
2. Adj időt a szervezetednek, hogy reagáljon a normális kajára, és nézd meg, mi történik. Kezdd el most.
3. Cigarettáról még nem írtál, bár remélem, hogy aki naponta fut, az nem dohányzik.
Na most ha minden mást kimerítettél, akkor tudok neked csinálni cellulitmasszázst. Ez egy kúraszerűen alkalmazható eljárás, ami több héten át zajlik (1-2 hónapos időre gondolj). Nem mindig kellemes élmény, de a szépségért meg kell szenvedni. :-) Nagyon hangsúlyosan kiegészítő kezelés, tehát csak akkor van bármi értelme, ha egyébként táplálkozásban, életmódban, minden lehetséges téren _mindent_ megtettél, különben pénzkidobás. A cellulitmasszázs során "üzemi balesetként" előfordulhat, hogy időnként keletkezik egy véraláfutás, ami idővel elmúlik, de éppen ezért kell úgy ütemezni, hogy még a bikiniszezon előtt vége legyen. Ezért mondtam, hogy szakadj le a Mekiről most azonnal, hogy ha adsz magadnak időt a hatás megfigyelésére, és utána a kúra mellett döntesz, akkor még beleférjen a tavaszba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!