Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen? Mennyit...

Szerintetek milyen? Mennyit kéne még fogynom? (kép)

Figyelt kérdés

175 cm vagyok, kg tipp?

(sok-sok fogyás után :))

[link]

2014. jan. 23. 18:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Olyan 61kgra tippelnélek. Valójában mennyi vagy?:) Privátba is jöhet a válasz :)

21N

2014. jan. 23. 21:25
 12/16 anonim ***** válasza:

Nővérem 176 cm, és az 58 kilójával csont és bőr. Én is 176 cm vagyok, 80 kiló, már sikerült lefogynom 5 kilót, de nálad sokkal vaskosabb vagyok.

A pici pocid miatt azt mondom, hogy te olyan 65-68 kiló körül mozoghatsz, max 70. Egyébként nagyon szép eredmény, gratulálok hozzá, remélem, én is ilyen leszek egyszer!

Ha van kedved, leírod, milyen módszerrel/sporttal/mennyi idő alatt mennyit fogytál?

2014. jan. 23. 21:30
 13/16 anonim ***** válasza:
54%

Ne haragudj a válaszért, de ha már megkérdezted a véleményünket, leírnám én is őszintén.

Elsőnek is gratulálok a fogyáshoz, nagyon szép munka, tükrözi, hogy elszánt, kitartó, a céljaiért küzdő lány vagy.

De, nekem úgy tűnik, hogy nem nagyon sportoltál, vagy csak nagyon lóg a hasadon a visszamart bőr?

Fogynod nem kell, de formásodod keményen, zsírt leadni és izmot felszedni igen. Nagyon pudingnak nézel így ki kép alapján, de ezt tényleg ne bántásnak vedd.

Látni, hogy vékony vagy, hisz már combjaid se érnek össze, de formásodni és izmot felszedni nagyon kéne.

Olyan 55-58 kg lehetsz.

2014. jan. 23. 21:35
 14/16 anonim ***** válasza:
szerintem 62-65 kg lehetsz, nem kell fogynod, jól nézel ki :)
2014. jan. 23. 23:17
 15/16 VWXYZZS ***** válasza:
0%
Ennél homályosabb képed nem volt? Ez alapján még van rajtad 4-5 kiló zsír. Ha azt lepucoltad akkor mehet az izom tömegnövelés.
2014. jan. 24. 09:11
 16/16 anonim válasza:

61 kg vagyok :D sokan eltaláltátok majdnem :D

igen tudom,hogy van rajtam még sok zsír meg izmosodnom kéne, rajta vagyok lightosan (volt néhány hete műtétem,és nem vagyok még 100%-os), de majd belehúzok :)

2014. jan. 24. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!